Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BORJAN

Zvezdaš koji je provocirao Hrvate: 'Šest godina obitelj prolazi golgotu. Suprugu stalno vrijeđaju'

(SP)QATAR-DOHA-2022 WORLD CUP-GROUP F-CAN VS MAR
Chen Cheng/XINHUA
06.03.2023.
u 19:33

Vratar beogradske Crvene zvezde tvrdi da je često meta uvreda s tribina

Crvena zvezda je u velikom derbiju s 1:0 pobijedila Partizan i dodatno pobjegla najvećem rivalu na ljestvici. Razlika između vječnih rivala je sada velikih 16 bodova. Na trećem mjestu je Čukarički također sa 16 bodova. I ovaj derbi obilježili su razni povici sa tribina beogradske Marakane. Grobari izgleda najviše vole vrijeđati vratara Zvezde i Kanade, Milana Borjana. Zbog toga se požalio medijima nakon utakmice

- Moja obitelj već šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vrijeđaju u svakom derbiju - rekao je kapetan Crvene zvezde za srpske medije.

- Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam tko su ti ljudi, ne želim komentirati njihove živote. Oni neka nastave vrijeđati, a ja ću pobjeđivati - rekao je golman i zaključio:

- Ako ikad budem na funkciji u savezu pobrinut ću se da se takve stvari ne događaju. Moj sin od šest godina sve razumije i žalosno je da čita i sluša uvrede o svojoj obitelji. 

Podsjetimo, tijekom utakmice na svjetskom prvenstvu u Kataru između Hrvatske i Kanade, Borjan je dignuo tri prsta u zrak dok su hrvatski navijači skandirali 'Vukovar'. 

 

Komentara 16

ZU
Zujim
21:08 06.03.2023.

Koga briga za ovog istocnog pobjeglicu?

ST
Strmopizditelj
21:10 06.03.2023.

Opet Boranija. Koga on više zanima.

ZW
zweistein
21:53 06.03.2023.

traktor, traktor, traktorče, vozi mile motorče.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije