Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BORJAN

Zvezdaš provocirao da je rođen u 'srpskom Kninu', sada dolazi u Mostar te ima poruku za Hrvate

KATAR 2022 - Utješni poljubac Milanu Borjanu, vrataru Kanade, nakon izgubljene utakmice
Goran Stanzl/PIXSELL
21.07.2023.
u 16:15

35-godišnjak rođen u Kninu navukao je bijes navijača zbog kontroverznih izjava u vezi Dalmacije i Hrvatske

Kanadski golman srpskih korijena Milan Borjan postao je kontroverzna osoba neshvatljivim izjavama i provokacijama prema Hrvatima i Hrvatskoj. Sadašnji član slovačkog Slovana iz Bratislave izjavio je kako je rođen u 'srpskoj Krajini', odnosno u 'srpskom Kninu', kojeg ne priznaje da se nalazi u Hrvatskoj, iako je to geografska činjenica. 

Zbog toga je izazvao nevjericu te zaradio prezir hrvatskih navijača koji su ga vrijeđali tijekom utakmice između Hrvatske i Kanade na Mundijalu u Kataru 2022. godine. Borjan im je uzvratio i podignuo tri prsta kada je na tribinama skandirano Vukovaru čime je još više razljutio naše navijače. 

Navijači mostarskog Zrinjskog, idućeg protivnika Slovana u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, vrijeđali su ga u komentarima na društvenim mrežama, a on im je odgovorio u razgovoru za srpske medije.

VEZANI ČLANCI:

- Ne obazirem se uopće na prozivke. Zrinjski je klub koji poštujem. Idemo u Mostar da igramo fudbal. Tko se drži politike i vrijeđa, nije mu mesto na stadionu - rekao je 35-godišnji vratar koji je u Slovanu na posudbi iz Crvene zvezde.

Susret u Mostaru se igra u utorak 25. srpnja i bit će zanimljivo popratiti taj susret, a uzvrat je 1. kolovoza u Bratislavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije