Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netanyahu najavljuje borbu 'svom snagom'

Amerika ortodoksnim vojnicima uskraćuje vojnu obuku, Izrael sprema udar na Rafah

23.04.2024.
u 22:35

Američka vojska najavila je da će napustiti državu Niger. Tako Amerika sve više prepušta Afriku Rusiji i Kini

Komentara 6

HO
homofobic
23:24 23.04.2024.

Godinama su zapadne drzave pokusavale educirati Afrikance politicki ali progresivci i agitatori socijalizma i terora su bili uporniji a i uspjesniji. Bolja edukacija je pustiti Afrikancima probati sto je suprotno onome sto im je nudio Zapad pa kada osjete mamuze ruSSa, Kineza i radikalnih Muslimana doci ce sami ponovno zapadnim zemljama. Najbolja potvrda te taktike je u Vjetnamu koji i nakon krvavog rata protiv Amerikanaca poslije nekoliko godina turšijanja su ulozili desetak godina diplomatskog rada i moljakanja da se pridruze Amerikancima. Filipini isto tako su pod utjecajem lijevih i Predsjednice Corazon Aquino zamolili Amere da napuste drzavu a 17 godina poslije nakon sto su osjetili "prijateljstvo" Kine su pozeljeli americko saveznistvo.

ST
Stvarnost2
06:15 24.04.2024.

Sta to znači ,da su im ameri iscrpeli sva rudna bogatstva,nema vise zlata,dijamanata bakra iscedili ih kao krpu i sad idu dalje 😂😂😂

XA
xaron
22:57 23.04.2024.

…US vojska napušta Niger…Pa i nije baš tako. Nigerijska vlada je Zatraźila da US vojska napusti Niger.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije