Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netanyahu najavljuje borbu 'svom snagom'
Povratak na članak

Amerika ortodoksnim vojnicima uskraćuje vojnu obuku, Izrael sprema udar na Rafah

Američka vojska najavila je da će napustiti državu Niger. Tako Amerika sve više prepušta Afriku Rusiji i Kini

Komentari 6

HO
homofobic
23:24 23.04.2024.

Godinama su zapadne drzave pokusavale educirati Afrikance politicki ali progresivci i agitatori socijalizma i terora su bili uporniji a i uspjesniji. Bolja edukacija je pustiti Afrikancima probati sto je suprotno onome sto im je nudio Zapad pa kada osjete mamuze ruSSa, Kineza i radikalnih Muslimana doci ce sami ponovno zapadnim zemljama. Najbolja potvrda te taktike je u Vjetnamu koji i nakon krvavog rata protiv Amerikanaca poslije nekoliko godina turšijanja su ulozili desetak godina diplomatskog rada i moljakanja da se pridruze Amerikancima. Filipini isto tako su pod utjecajem lijevih i Predsjednice Corazon Aquino zamolili Amere da napuste drzavu a 17 godina poslije nakon sto su osjetili "prijateljstvo" Kine su pozeljeli americko saveznistvo.

VL
ST
Stvarnost2
06:15 24.04.2024.

Sta to znači ,da su im ameri iscrpeli sva rudna bogatstva,nema vise zlata,dijamanata bakra iscedili ih kao krpu i sad idu dalje 😂😂😂

VL
XA
xaron
22:57 23.04.2024.

…US vojska napušta Niger…Pa i nije baš tako. Nigerijska vlada je Zatraźila da US vojska napusti Niger.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.