Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI IZBORI

Andrej Plenković šef promatrača EP-a na izborima u Ukrajini

Andrej Plenković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.10.2014.
u 18:30

Skorašnji parlamentarni izbori izuzetno su bitni za konsolidaciju demokracije u Ukrajini, kazao je Andrej Plenković

Andrej Plenković izabran je voditelja promatračkog izaslanstva Europskog parlamenta za izbore u Ukrajini koji se održavaju 26.listopada.

Zastupnik Plenković, koji je i predsjednik delegacije Europskog parlamenta za Ukrajinu, najavio je da će promatračka misija od 15 europskih zastupnika svoje aktivnosti u Ukrajini započeti 24. listopada, a završiti na konferenciji za novinare 27. listopada.

“Predstojeći parlamentarni izbori izuzetno su bitni za konsolidaciju demokracije u Ukrajini. Oni se dijelom odvijaju u specifičnim okolnostima i zato će uloga promatračke delegacije Europskog parlamenta zajedno s drugim međunarodnim akterima biti vrlo značajna kako bi izbori prošli u slobodnom i poštenom ozračju“, naglasio je Andrej Plenković, voditelj promatračke misije.

>>Picula: I drugi će sada poći putem Škotske

>>Hahn odgovorio Plenkoviću: Sadašnje stanje u BiH nije prihvatljivo

Komentara 8

IN
incogrito
09:35 10.10.2014.

možda ne u ovom članku, ali i ovaj mi je pao u očima. smatrala sam ga osobom koja razmišlja svojom glavom, a obrazovanja i iskustva za to svakako ima, n međutim, kao i bezbroj puta do sada kod drugih, pokazao mi je da nije ničim bolji i da ne razmišlja svojom glavom već radi po naputcima svojih EU šefova. what a waste

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:06 10.10.2014.

Čestitke gospodine Plenkoviću! Uspjeh je kad su kvalitete naših ljudi prepoznate i van granica Lijepe Naše!

Avatar mihic
mihic
19:48 09.10.2014.

A kako veliki domoljub nije ušao u tim za nadgledanje pregovora sa Srbijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije