Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Autoindustrija pred slomom u najgorem trenutku: Rastu problemi s električnim autima u mnogim državama

26.12.2021.
u 07:51

U eri prelaska na električna vozila dogodio se niz problema, ali dva bi mogla biti kritična za budućnost autoindustrije u svijetu. Evo što se događa.

Komentara 60

PD
plavi-devet
09:34 26.12.2021.

Treba pod hitno zaustaviti to zlo zvano zelena tranzicija, barem dok se ne dodje do tehnologija koje mogu na jednako efikasan i kvalitetan nacin zamijeniti fosilna goriva. To je zlo koje vodi u nestasice, siromastvo i posljedicno ratove.

Avatar kenshi
kenshi
09:25 26.12.2021.

Bogati zapad promovira električne aute kako bi mogli dokazati svoju brigu za okoliš ali za to trebaju platiti siromašne zemlje gdje se u ogromnim količinama vadi litij, bakar, nikel i druge rijetke metale koji su potrebni za električnu auto industriju i mrežu postaja za napajanje. Iza svih “zelenih” politika krije se crna budućnost.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:17 26.12.2021.

Ekipa nema pojma što radi ili jako dobro zna što radi. Bez punktova za napajanje el. energijom neće se moći obaviti bezbolan prijelaz na el. vozila. Taj prijelaz s fosilnih goriva na el. energiju platit će naravno kupci i vlasnici jednih i drugih vozila kroz njihovu cijenu i cijenu energenata. Koji broj ljudi će si to moći priuštiti i kuda sve to vodi je već predmet teorija zavjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?