Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Baš kao Churchill 1940., Zelenski sunarodnjacima može obećati samo krv, znoj i suze

Da se rat kojim slučajem vodi riječima, Zelenski bi već bio pobjednik. Nažalost, vodi se oružjem i nije izgledno da će preživjeti, kao i njegova domovina. No onaj koji sve pobije nije pobjednik, nego ubojica

Komentari 3

BE
Beryben
23:33 12.03.2022.

Pa i nije to rat nego specijalna vojna operacija koju su Rusi nazvali '' denacifikacijom Ukrajine'', nesto poput opercije protiv terorizma. Cak je jedan americki general rekao da se ne moze nacuditi sto Putin tamo radi, da nista od sofisticiranogg oruzja sto je koristio u Siriji nije upotrijebio u Ukrajini. A jedan drugi Amerikanac u Ukrajini , ne znam je li neki promatrac, ili novinar sta li, je isto rekao da se civilno stanovnistvo u Ukrajini ne boji Rusa, nego ovih na vlasti, kaze da oni gadjaju civile, koriste gradjjane kao zivi stit,i sami ruse zgrade da ih mogu slikati za medije.

VL
VO
vorda400
08:36 12.03.2022.

Winston je kriv za smrt par milijuna ljudi od burskih ratova preko dva svjetska rata pa bi se moglo reći da su isti i odluke zelinskog budu narod stajale života i države

VL
DU
Deleted user
01:10 12.03.2022.

Opet Churchill kao primjer... Ratni huskac, alkoholicar, koji je veliki krivac i za 1. i za 2. svjetski rat. Psihopat koji je bombardirao civile zapaljivim bombama a izmedju ostalog najveci krivac za Bleiburg i slicne epizode... a sto je na kraju od toga dobio? Nakon rata svoju zemlju UK od mocne imperije u kojoj "sunce nikad ne zalazi" pretvorio u zemlju srednje velicine koja je poslusna Americka kolonija. Bravo! Zato ga globalisti toliko i gotive. Bojim se da Zelenski ide u istom smjeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.