Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ISTRAGA

Djeca kao 'oružje': Istražili smo kako se manipulira u konfliktnim razvodima

09.10.2021.
u 17:47

Istražili smo praksu sudova, Ustavnog i Europskog suda za ljudska prava, izvješća pravobraniteljica za djecu i statistike o manipulacijama roditelja u konfliktnim razvodima

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
19:38 09.10.2021.

Tko "jači" taj kvači.

RO
roland
19:07 09.10.2021.

Mali Aleksandar je dijete slučaj. Kako je to kad dijete od 11 godina o sebi čita na stranicama Crne kronike? O tome Aleksandrovi njegovi roditelji nisu razmišljali. Teško je kad moraš ići na prekršajni sud zato jer si imao oštećenu osobnu, a Severina ima 70 postupaka u kojima je tužena. Nema tu životne sreće...

NA
Namcor
22:44 09.10.2021.

Jeste li primjetili da Veljača nikada nije javno podržala Severinu? Njena nova super frendica je Iva Radić. Koja je prije bila Severinina bff. Sada više nije. Možda Iva i Jelena znaju nešto više,iz prve ruke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?