Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD POČETKA IDUĆE GODINE

'Fiskalizacija' za platforme: Država će u svakom trenu znati tko i kako radi za Uber, Glovo, Wolt...

17.10.2023.
u 20:33

Država će u svakom trenutku znati tko, imenom i prezimenom, radi preko platformi te će kontrolirati kakav je njegov radni status i plaća li poreze

Komentara 11

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:46 17.10.2023.

Isto kao što je u svakom času znala koliko je plastike odloženo u Dravi International, kakva je to plastika, i u kakvom je stanju sustav zaštite od požara?

XM
Xman
00:18 18.10.2023.

Naravno sve preko ledja malog jadnog covjeka koji pokusava prehraniti obitelj a velike ribe niko nedira.

SN
Snjeguljica
06:13 18.10.2023.

Ma dajte molim vas... imao fiskalizaciju već dovoljno dugo, pa tko kontrolira radno vrijeme npr. ugostitelja i njihovo plaćanje djelatnika koji izdaju račune. A da ne kažemo prekovremene sate itd. Dok god mi imamo da se tvrtke ''zakucavaju'' s dugovomama za doprinose i otvaraju nove i nove tvrke i tako u nedogled... svi ovi naslovi i priče stvarno su teško sr....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije