Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U NASELJU BLATO

FOTO Hodao skrivenog lica: Ovo je muškarac koji je osumnjičen da je ubio ženu na nasipu u Zagrebu

Velika Gorica: Privođenje muškarca na Županijski sud koji je nožem usmrtio žensku osobu kod Savskog nasipa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/18
08.05.2024.
u 11:43

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva ženske osobe

U Novom Zagrebu, na nasipu u blizini nedovršene Sveučilišne bolnice, muškarac je 6. svibnja oko 19.20 sati usmrtio ženu. Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom odmah je stavljen pod nadzor policije, a danas je priveden na Županijski sud.

Prema podacima Policijske uprave zagrebačke, na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

"Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva ženske osobe. Osumnjičeni muškarac u zakonskom je roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestio je jučer PUZ.

 

GALERIJA Privođenje muškarca na Županijski sud koji je nožem usmrtio žensku osobu kod Savskog nasipa
Velika Gorica: Privođenje muškarca na Županijski sud koji je nožem usmrtio žensku osobu kod Savskog nasipa
1/18
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
11:58 08.05.2024.

Šta je sad ovo, ubojica forenzičar?

LO
loraxy
12:12 08.05.2024.

Po tenisicama već vidiš da nešto s njim nije u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije