Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALBANAC UHVAĆEN NA DJELU

FOTO Pokušao prošvercati 20.000 eura u Hrvatsku: Pogledajte gdje su carinici pronašli buntove novčanica

Skrivene novčanice
Foto: Carinici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik
1/2
23.04.2024.
u 07:34

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik spriječili su pokušaj nezakonitog unosa gotovine u RH/EU  na graničnom prijelazu Karasovići.

Dana 21. travnja ovlašteni carinski službenici Područne jedinice – Službe za mobilne jedinice Dubrovnik, provodeći pojačane mjere nadzora na graničnom prijelazu Karasovići, izvršili su pregled teretnog vozila s prikolicom albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Albanije.

Skrivene novčanice
1/2

Pregledom vozila i osobne prtljage vozača pronađena je skrivena gotovina, i to 10.000 eura u ručnoj torbi okrivljenoga, dok je 10.000 eura pronađeno skriveno u prostoru pored tahografa. Ukupno je pronađeno 20.000 eura, za koje vozač nije ispunio obavezu prijave prilikom ulaska u EU.

Zbog prekršaja opisanog člankom 69.a Zakona o deviznom poslovanju okrivljenom je izdan prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 6000 eura.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Snijeg zabijelio autocestu do Rijeke, na snazi upozorenje: Moglo bi pasti više od 10 cm

Skrivene novčanice
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije