Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Uobičajeno jutro, gužve u svim smjerovima: Fotka iz Dalmacije izmamit će vam osmijeh

Čedna Dadić
27.03.2024.
u 12:42

Uz više od 700 likeova koje su simpatične životinjice dobile, pojavilo se i zabrinuto pitanje, jesu li preživjele, a odgovori su mnoge umirili

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode redovito se objavljuju neobične situacije iz prometa diljem zemlje, a današnja iz Solina nagnala je mnoge na osmijeh. Na njoj se vidi mama patka koja preko ceste vodi 10-ak pačića. "Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima", stoji u opisu fotografije.

Uz više od 700 likeova koje su simpatične životinjice dobile, pojavilo se i zabrinuto pitanje, jesu li preživjele, a odgovori su mnoge umirili: 'Kod nas patke imaju prednost u prometu', glasi jedan odgovor, a Čedna Dadić čitateljica koja ih je i snimila objasnila je da su patke čekale da svi auti stanu i tek onda krenule. "I taman su prošle cijelu dionicu dok se upalilo zeleno na semaforu", pojasnila nam je.

Događaj su prenijeli brojni lokalni mediji, uz opasku da je riječ o fotografiji koja će svima uljepšati dan.

VIDEO Dario Juričan objavio da će se angažirati na izborima, bit će na listi Viktora Šimunića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije