Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'moramo biti mudri'

Grmoja odgovorio Radiću: Dobro se zna zašto nismo ranije htjeli s DP-om. Pozivam ih na razgovore

Metković: Nikola Grmoja glasovao na parlamentarnim izborima
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/4
20.04.2024.
u 12:54

Sve je na stolu, ništa nije zadano, trebamo razgovarati i vidjeti što se može napraviti, poručio je Grmoja

Nikola Grmoja (Most) komentirao je odluku Ustavnog suda, navodeći kako se radi o instituciji koja je ''nevjerodostojna'', a odgovorio je i na izjave Marija Radića iz Domovinskog pokreta koji ga je upitao zašto se ranije nije sjetio koalicije, kada su je DP-ovci spominjali.

- Dobro je znano zašto mi nismo išli s Domovinskim pokretom, jer smo tvrdili da će ići s HDZ-om. Evo im prilike da pokažu da ja nisam bio u pravu kroz cijelo ovo predizborno vrijeme. Pozivam ih na razgovore kako bismo fomirali antiHDZ koaliciju. Sve je na stolu, ništa nije zadano, trebamo razgovarati i vidjeti što se može napraviti. Ako ne žele izdati birače, ljude koji su im dali povjerenje, onda trebaju sjesti i razgovarati - kazao je Grmoja za HRT.

Vratio se i na predizbornu kampanju, kada je Plenković grubo vrijeđao oporbu na zatvorenom predizbornom skupu HDZ-a. 

- Sjetimo se što je Plenković o njima govorio uoči izbora, što je govorio o Penavi. Sjetimo se što je sam Domovinski pokret govorio o Plenkoviću, nazivao ga je veleizdajnikom, imali su jumbo plakat gdje kao Plenković sa SDSS-om slavi pad Vukovara, to su jako teške optužbe i sada nakon svega nadam se da neće otrčati u zagrljaj Plenkovića i pokazati da je istina sve što sam tvrdio uoči izbora - komentirao je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Bez Domovinskog pokreta teško se može doći do većine. Kad čujemo njihov odgovor, onda ćemo vidjeti kakva se većina može stvoriti, barem na godinu dana. Koliko sam čuo, predsjednik stranke Penava je rekao da su vrata otvorena, nije se složio s Radićem i ostalima da ne treba o tome razgovarati. Mislim da nam je potrebna mudrost - poručio je. 

>> VIDEO Šeparović: 'Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik buduće vlade'

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Barba56
14:47 21.04.2024.

Vidi Grmoje , ko neki zandar . Sad ih pozivas na razgovor , sad kad si izgubio a htjeo preuzeti vladu , hoces i da budes premjer . Ne nije nam poznato zasto niste htjeli u koaliciju sa DP prije izbora . Ili mozda je bio razlog PPD tj. Pavao Vujnovac . Ali on nije clan DP -a . Spusti se na zemlju Grmoja i nemas pravo nikoga da prozivas .

Avatar southman
southman
12:36 21.04.2024.

Grmoja ti si teška bud.letima da kojim nitko normakan ne želi imati posla.

BI
Bionicman
15:52 20.04.2024.

DP sada napadaju i Most i Mozemo pa se da zakljuciti da DP vodi ozbiljne pregovore sa HDZom. Nadam se da ce uspjeti pronaci 76 mandata pa da konacno zavrsimo sa ovim izborima. A Grmoji, Raspudicu, Tomasevicu, Kekinici i ostalim luzerima porucujem: Kasno Marko na Kosovo stize! A moze i - soli na rep!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije