Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U HRVATSKOJ

Izgubljena dva mlada života: Jedan mladić (18) poginuo u nesreći, tijelo drugog (23) pronađeno u jezeru

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
30.03.2024.
u 10:56

Obojica su poginula u teškim prometnim nesrećama, a od njih su se oprostili obitelj i prijatelji

Dva mladića poginula su u teškim nesrećama koje su se dogodile krajem veljače i ovog četvrtka. Nakon što je ovog četvrtka u slijetanju vozila poginuo 18-godišnjak u Sisku, međimurska policija potvrdila je kako je u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec u Kuršancu pronađeno tijelo 23-godišnjaka. 

Podsjetimo, 18-godišnjak je u jutarnjim satima vozio Novoselskom ulicom kada je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste u ogradu. Mladić nije bio vezan te je uslijed prevrtanja vozila ispao iz automobila, a poginuo je na mjestu. Kako Danica.hr prenosi, za mladićem tuguje cijelo mjesto, a pogreb će biti održan ove Velike subote u 12.30 sati na groblju u Komarevu.

Još jedan mladić također je tragično poginuo u nesreći u Međimurju. Tijelo 23-godišnjaka iz Družbinca policija je pronašla u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec u Kuršancu. Za njim se tragalo još od 25. veljače, i to nakon nesreće u kojoj je vozilo sletjelo u kanal nedaleko od Hidroelektrane Varaždin u Sračincu. 

Kako prenosi Varaždinski.hr, vozilo je tada bilo pronađeno, no tijelo vozača nije. Ono je bilo pronađeno na posljetku ove srijede, te je bio utvrđen identitet. Od njega se osim prijatelja i rodbine na društvenim mrežama oprostio i DVD Družbinec čiji je bio član, a sprovod je bio održan u četvrtak na groblju Petrijanec.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Veliki požar progutao tri automobila i vozilo Čistoće u Rijeci

 

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
11:26 30.03.2024.

Mi smo dokazano jedan od glupljih i primitivnijoj naroda! Valjda svaki drugi poginuli kod nas u prometu nije koristio pojas. Jako mi je žao mladog izgubljenog života, ali “nije bio vezan…” - dalje nisam ni čitao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije