Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovački lanac

KTC podržao V. Paket Vladinih mjera za pomoć

KTC
KTC
15.09.2023.
u 13:30

Trgovački lanac KTC d. d. odlučio je podržati V. Paket mjera Vlade RH pomoći građanima. Na temelju Odluke o izravnim mjerama kontrole cijena određenih proizvoda u trgovini na malo, Vlada RH propisala je cijene za 30 kategorija proizvoda koje će od ponedjeljka 18. rujna stupiti na snagu i bit će na policama trgovina KTC-a.

U KTC-u ističu da će uspjeti ispoštovati mjere Vlade u ograničavanju cijena u suradnji sa svojim partnerima i dobavljačima jer bez njih to ne bi bilo moguće. „Dio naših dobavljača odazvao se konstruktivnom dijalogu i postigli smo dogovor, dok se za dio dobavljača čeka odgovor te ovim putem ističemo da ako se ne postigne pozitivan ishod, može se očekivati ograničena dostupnost pojedinih proizvoda na policama trgovina KTC-a prema propisanim cijenama“, naglasili su u KTC-u.

Inicijativi Vlade RH u javnom i transparentnom objavljivanju potrošačke košarice na portalu „Kretanje cijena“, KTC se pridružio od samih početaka inicijative s približno 360 artikala. Cilj je bio dosegnuti vrijednost potrošačke košarice koja je bila 31. 12. 2022., a taj cilj većinom uspješno i provode uz pomoć određenog broja svojih dobavljača. Na više od 70% artikala korigirana je cijena, koja je u međuvremenu rasla, te je KTC uložio maksimalne napore da u okviru svojih mogućnosti ostvari zadane ciljeve i snizi cijene.

„KTC d. d. je tu uvijek za svoje vjerne kupce i kontinuirano u svakom trenutku imamo više od 3000 artikala na posebnim uvjetima prodaje kako bismo svojim potrošačima omogućili povoljniju kupnju i pomogli u smanjenu inflatornog rasta cijena i troškova života“, istaknuli su u ovome trgovačkom poduzeću.

Ključne riječi
KTC

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije