Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat
Povratak na članak

Milan Kujundžić: Zauvijek ću prekinuti crvenu nit i zvijezdu petokraku

Svoje predstavljanje Kujundžić je započeo riječima da je ovom Rivom hodao kao gladan student i obećanjem da će sve što obeća i ostvariti.

Komentari 107

DU
Deleted user
19:40 20.12.2014.

Imam 60 godina i tih kidanja veza sa ovim ili onim dijelom naše prošlosti već mi je puna banana. Tražim nekoga tko će u ovoj zemlji napraviti koliko toliko reda, da ovo malo života što je predamnom smireno provedem. Od kako pamtim stalno se netko s nekim obračunava, a država tone. Vi koji ćete sada hvaliti Jugu sjetite se vremena od 1980. do 1990. Koliko su nas samo prešišali oni koji su do prije dvadesetak godina u našim trgovinama pitali da li smiju kupiti više od jedne čokolade, a kad su išli na more ili s mora sa peglicama, trabantima i Warburgima spavali po parkiralištima i poljskim putevima. I zato bih molio sve da se okanu drugog svjetskog rata i gledaju u budućnost. Da me ne proglase Ivinim pristašom mogu samo reči da mi je djed bio Antin pristaša do kraja pa mu ni za grob neznamo. Jesam hrvatski nacionalist, ali ovih gluposti mi je već puna kapa.

VL
FI
fiberglas
18:51 20.12.2014.

Jedno je istina...ako se ikada ova suzna dolina Hrvatska podigne iz mulja i gliba u kojen se sada valja...i netko sagradi pokoju tvornicu, uistinu neće imati tko raditi, jer će u međuvremenu sve živo pobjeći glavom bez obzira i trbuhom za kruhom što dalje od ovog mračnog i tamnog čemernog hdz-sdp vilajeta i njihovih paša-aga i vezira.

VL
Avatar nisamgladan
nisamgladan
19:26 20.12.2014.

Baš su interesantni ovi dežurni "ljubitelji" gospodina Kujundžića. Što god da napravi ne odgovara niti Kolindinim, niti Josipovičevim klikačima. Sve mi se više čini da i jedni i drugi gubite kompas i bojite se toga da će u drugom krugu biti Kujundžić i onaj mladi Sinčić. Bojite se za vaš zadnji kraj jer onda nema više kunića za klikanje i obilazaka Lijepe naše na tuđi račun.

VL
Avatar Getrib
Getrib
18:55 20.12.2014.

Kada će već jednom politika prestati opravdavati svoju nesposobnost pozivajući se na prošlost i ideologijama dijeliti građane.

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
18:37 20.12.2014.

milanče,nećeš ti meni zabraniti da pijem svoj heineken,sa crvenom zvijezdom petokrakom,nikada pa niti onda

VL
MI
Minimus
18:53 20.12.2014.

Konačno da netko i to otvoreno kaže!

VL
VV
Vrazje Vjestice
20:29 20.12.2014.

ta crvena nit i crvena petokraka tebe je BESPLATNO odškolovala.

VL
LA
laflamesapo
19:07 20.12.2014.

Milane milane, pa ta zvjezda ti je dala sve, skolovala te poslala te na studije.Stasala te u to sta jesi danas izgradila te kao covjeka a ti tako..Jos bi bio dolje po draci trcao..Pretjerivas s tim pa nije ovo visee 1945.Tko god je punoljetan pravi putovnicu i bjezi van.. tu parolu pricaj pacijentima pod anestezijom.Ajde bogati zahebavas se djabe..

VL
MI
mismis
19:02 20.12.2014.

evo imam jedno pitanje pa ako bi mi netko mogao odgovoriti na njega. Kako je moguce vjerovati da ce netko tko je do jucer bio clan jedne od stranaka koje treba lustrirati, tu lustraciju peovesti posteno i kak spada?

VL
DK
dr kaunda
19:26 20.12.2014.

Milance sto cemo sa zastavom EU koja ima 12 zvijezdica petokraka hoces li i nju zabraniti ?Koristis pricu Garavog i tebi i njemu je partija bila sve,sad ste odjednom postali ,,domoljubi,, nevalja vam posao ponasate se kao suncokreti ili onako kako vitar puse

VL
DR
dragica949
21:38 20.12.2014.

Kujundžiću,Hrvatska nikad nije glasala za krajnju desnicu,ps neće ni sada. Umjesto zvijezde petokrake sigurno bi ljepše izgledao suvenir,koji si donio iz Madrida.

VL
Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
19:01 20.12.2014.

Sad se Kujundžiću kurčiš, a pre rata si bio partijski dužnosnik.

VL
MI
mismis
18:44 20.12.2014.

zalosno je sto sam prije mislila dat njemu glas ukoliko bi bila samo 3 kandidata. di mi je pamet bila ne znam ni sama. ja bih bila najsretnija kad se gospon Kujundzic vise nebi pojavljivao u medijima jer mi se zeludac okrece svaki put kad cujem njegovo "domoljublje". kolindu i josipovica jos mogu nekak, al ovog covjeka..... uh..

VL
DU
Deleted user
07:11 21.12.2014.

Koliko je Hrvatima važno da nešto doprinesu pozitivnim promjenama u vlastitoj zemlji najbolje pokazuje primjer odaziva izlaskom na izbore gdje 50% pučanstva ostaje kod kuće i onda 4 ili 5 godina kukaju kako je sve isto i da su svi isti.U Hrvatskoj su manji problem korumpirani,bahati,neodgovorni i nesposobni političari od našeg prosječnog građanina ili Hrvata koji očekuje da mu drugi donesu prosperitet,sigurnost i blagostanje.Veći su problem onih 80% u našem društvu koji su neaktivni,bezidejni,nepoduzetni i pasivni koji još nisu shvatili i neće nikada ni shvatiti da je put prema uspjehu trnovit,naporan,pun odricanja i da se cijena za uspjeh mora platiti unapred zalaganjem,trudom,znojem,krvlju i svim ostalim što ta cijena iziskuje.Ljudi radije idu linijom manjeg otpora i radije krekeću kao žabe na sve probleme i nedaće umjesto da budu poput orla koji podnosi sve nedaće,nežali se već strpljivo,predano i hrabro rješava svakodnevne životne probleme i situacije a zauzvrat dobija najveću slobodu,preglednost i osjećaj dominantnosti kao nagrada za njegov način života.Tko Josipoviću da još jednu priliku da bude predsjednik znaći da je zadovoljan dosada učinjenim ili neučinjenim.Neka svatko sam odlući i izađe na izbore jer tu nesmije biti izgovora za neizlazak... Citat:"Zapitaj se šta si ti učinio za ovu državu a ne šta je država učinila za tebe" bivši američki predsjednik Kenedy... Orao ili žaba?

VL
Avatar davcro
davcro
19:14 20.12.2014.

Ne nasjedajte na manipulacije ovog glumca

VL
KO
kozaribok1
07:36 21.12.2014.

I ovaj je debos koji samo sere

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:50 21.12.2014.

zabrani ti pjesme i nastupanje Thompson a zvijezdu ostavi. TI a i nitko drugi mi ju nemože zabraniti Nikada jesi li shvatio NIKADA ne zato sto mi ista bilo što znači ali od tebe i tebi sličnih čitaj Karamarka nedamdam si ništa zabranjivat

VL
AL
Albert
08:47 21.12.2014.

Kujundžiću vidim da si spreman za dobrog psihijatra, a glede izbora za predsjednika RH znaš onu narodnu "Vidjela žaba kako potkivaju konja pa i ona podigla nogu " !!!...

VL
KN
knezevo
00:17 21.12.2014.

prekinut ce crvenu nit i zvijezdu petokraku a u svakoj prilici ponosno istice svoj obiteljsko ustaski pedigre i rijesava ekonomsku krizu za dvije godine. zvuci poznato

VL
IS
istri
22:26 20.12.2014.

crvenu petrokraku smo se je rijesili jos prije vise godina dok smo mi se nje rjesavali GDJE SI TI STO SI RADIJO DA BI SE JE RIJESILI: daj ispricaj narodu ako imas sto da kazes .

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.