Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLUŽBENE NAJAVE

Loše vijesti za vozače: Jedna vrsta goriva poskupljuje od utorka?

Šibenik: Od danas skuplje gorivo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
20.04.2024.
u 13:03

Vozače dizela trebala bi barem malo pak razveseliti vijest da će litra tog goriva, neslužbeno se navodi, biti jeftinija za jedan eurocent

Od utorka bi cijene benzina ponovno trebale poskupjeti, doznaje Net.hr, dok bi cijena dizela trebala pasti. Prema neslužbenim najavama, benzin bi od idućeg tjedna, i u iduća dva tjedna, trebao biti skuplji za dva eurocenta pa sa sadašnjih 1.54 eura koštati 1.56 po litri.

Vozače dizela trebala bi barem malo pak razveseliti vijest da će litra tog goriva, neslužbeno se navodi, biti jeftinija za jedan eurocent. Time bi cijena litre dizela trebala pasti s 1.46 na 1.45 eura.

Medij doznaje da pojeftinjuje i plavi dizel, i to također za jedan eurocent pa će njegova cijena biti 91 centi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Snimke eksterijera i interijera jahte Royal Romance, zaplijenjene ruske jahte


 
Ključne riječi

Komentara 1

AL
AlfaMike
13:08 20.04.2024.

Cijena ne može poskupjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije