Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRPA KOMENTARA

Maras ih je zazivao i sad mu dolaze usred noći: 'Ima neko ideju kako da ih se riješim?'

Zagreb: Gordan Maras održao konferenciju  ispred Gradske skupštine
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
20.03.2024.
u 09:23

Maras je jučer napisao kako bi 'rado pomogao na izborima listi koja želi za premijera onoga kojega ne smijemo spominjati'. Napisao je kako je ta njegova ponuda 'bez obaveza i obzira na izbornu jedinicu te mjesto na njoj'.

"Ne, nećemo te uključiti u naš tim, to bi bila katastrofa","Vjeruj mi, ne treba mi tvoja 'pamet' u kampanji", "Ne, ne trebam tvoj 'briljantni' politički instinkt", neke su od poruka koje je Gordan Maras zatekao u komentarima na svojem Facebook profilu.

Maras je jučer napisao kako bi ''rado pomogao na izborima listi koja želi za premijera onoga kojega ne smijemo spominjati''. Napisao je kako je ta njegova ponuda ''bez obaveza i obzira na izbornu jedinicu te mjesto na njoj''. Poručio je kako mu Sabor i posao u politici ne trebaju. 

VEZANI ČLANCI

''Jedino što ne mogu stajati mirno sa strane dok se odlučuje o sudbini Hrvatske.Ta odluka trenutačno nije na meni. Što vi mislite o tome? Bi li moj doprinos bio koristan? Posebno me zanima što o tome misle moji novi pratitelji iz Vijetnama i Tajlanda'', napisao je Maras u šali aludirajući na ''potporu'' koju je HDZ imao na Facebooku gdje su stotine profila dale podršku na objavi vezanoj uz predizborni skup u Lisinskom.

"Kad ih ja budala zovem... naravno da se jave ovi HDZ botovi iz Vijetnama. Oko 3 ujutro. Doduše, oni se bar jave da kažu zakaj ne trebam pomoći. Umirem od smijeha. Ajde, bar sam im potrošio par eura. Ima li netko ideju kako da ih se riješim?" napisao je Maras danas na Facebooku, gdje je objavio i preslike komentara koji su mu se pojavili.

VIDEO Šef IDS-a: Nećemo sa SDP-om, Milanović nas je iznenadio, ali otvoreni smo za koaliciju nakon izbora

Komentara 5

Avatar Seurat
Seurat
10:22 20.03.2024.

Ajme, ovu katastrofu od Milanovićevog suradnika smo već i zaboravili 😂 Evo ga nazad "u javni život" 🤕 ... Botove iz Vijetnama ste mogli naručiti i sami da ispadne da su ih protivnici naručili... To bi bilo baš u vašem stilu 🤫

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:03 20.03.2024.

Jao si nam nama kako je svima njima stalo do Hrvatske i kako se kunu u nju. Obraniti Hrvatsku od lopovluka je cijeli program. Od njihovog lopovluka je ne treba braniti. Slušao i gledao sam nekidan onog koga Maras ne želi spominjati ha ha ha. Da ima ljudi koji u ispadima vide briljantnost itd. nevjerojatno.

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
10:44 20.03.2024.

Ima ko ideju kako da se riješimo Marasa? Taj komedijaš bivše Zoranove vlade, je loš bic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije