Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPREDSJEDNIK DOMOVINSKOG POKRETA

Mario Radić: 'Imamo izbor između druga Tita i Draže. Nećemo pristati na to!'

Zagreb: Mario Radić, vršitelj dužnosti predsjednika Domovinskog pokreta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.04.2024.
u 14:48

"Ako pristanemo na to, pristali smo na raseljavanje 400 tisuća ljudi, demografski potop te na kompletno uništavanje gospodarstva", ustvrdio je Radić.

Nositelj koalicijske liste Domovinskog pokreta i partnera u 4. izbornoj jedinici Mario Radić u Osijeku je u četvrtak pozvao birače da im na izborima 17. travnja daju povjerenje te poručio da ih sigurno neće iznevjeriti.

Na druženju s članovima Domovinskog pokreta Radić je ustvrdio da im se danas postavlja izbor između "Rijeke pravde" ili simbolički druga Tita te, s druge strane, koalicije s Pupovcem i SDSS-om ili simbolički Draža, ali da oni na to neće pristati. "Ako pristanemo na to, pristali smo na raseljavanje 400 tisuća ljudi, demografski potop te na kompletno uništavanje gospodarstva", ustvrdio je Radić.

Želim poručiti kako je puno malih stranaka izašlo na ove izbore, sve smo ih zvali i ponudili ruku suradnje, ali samo glas za nas je vrijedan, glas za ostale je bačen glas, za HDZ ili SDP, simbolički Draža ili Tito, ustvrdio je Radić. Pozvao je birače da podupru listu DP-a i koalicijskih partnera, jer će dati sve od sebe kako "Hrvatska više ne bi bila zemlja tuge, nego uspravna i ponosna zemlja".

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić ocijenio je da 70 posto građana koji izlaze na izbore glasaju za suverenističke, desne opcije, uključujući i HDZ. Pozvao je "zdrave članove i dosadašnje glasače HDZ-a da im okrenu leđa", jer, kako tvrdi, "Plenković i njegova zločinačka banda, nisu HDZ, već najobičniji prevaranti".

VEZANI ČLANCI:

"Pozivam ih da nama daju glas, i vidjet će kako se može voditi Hrvatska u interesu svih hrvatskih građana. U srijedu je dan odluke, budite pametni", poručio je Kolakušić. Kandidat s liste Krešimir Čabaj rekao je da su Domovinski pokret i koalicijski partneri pobjednička snaga te da "Hrvati po prvi puta imaju za koga glasati, i to će u srijedu jasno pokazati".

GALERIJA Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

Zagreb: Mario Radić, vršitelj dužnosti predsjednika Domovinskog pokreta
1/42

Komentara 8

Avatar Asterix
Asterix
16:52 14.04.2024.

Gledah ga na sučeljavanju. Ne sviđaju mi se ljudi koji gledaju ispod sebe. Nije ni nešto pismen. Ali je dobar u oplođivanju love. Uza sve to prije bi zaokružio njega nego bilo koga iz HDZ-a.

TO
Toronto20
15:37 14.04.2024.

Ja sam bila okorjeli hadezeovac a sada bi najradije dala glas Katarini Peovic.Dosta.mi je novopecenih bogatasa kojima je hdz podario milijune.

RE
realisticki
06:16 15.04.2024.

Ovi koji se u svojoj izbornoj priči vračaju u prošlost, su opasniji za Hrvatsku. nego su Plenković i Milanović zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije