Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPREDSJEDNIK DOMOVINSKOG POKRETA
Povratak na članak

Mario Radić: 'Imamo izbor između druga Tita i Draže. Nećemo pristati na to!'

"Ako pristanemo na to, pristali smo na raseljavanje 400 tisuća ljudi, demografski potop te na kompletno uništavanje gospodarstva", ustvrdio je Radić.

Komentari 8

Avatar Asterix
Asterix
16:52 14.04.2024.

Gledah ga na sučeljavanju. Ne sviđaju mi se ljudi koji gledaju ispod sebe. Nije ni nešto pismen. Ali je dobar u oplođivanju love. Uza sve to prije bi zaokružio njega nego bilo koga iz HDZ-a.

VL
DU
Deleted user
15:37 14.04.2024.

Ja sam bila okorjeli hadezeovac a sada bi najradije dala glas Katarini Peovic.Dosta.mi je novopecenih bogatasa kojima je hdz podario milijune.

VL
RE
realisticki
06:16 15.04.2024.

Ovi koji se u svojoj izbornoj priči vračaju u prošlost, su opasniji za Hrvatsku. nego su Plenković i Milanović zajedno.

VL
MO
MOSAD
16:31 14.04.2024.

Covik misli na Vilibora i Kolakušica.Eto i ja se slazem sa Radicem i ako nikad nisam bio niti cu biti njihov glassč!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.