Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVISI O PARTNERIMA

Milanović otkrio koga bi za ministre u svojoj vladi: 'Uglavnom su to nestranački ljudi'

Varaždin: Zoran Milanović posjetio je novoobnovljenu gradsku vijećnicu uz gradonačelnika Nevena Bosilja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
Autori: vecernji.hr, Hina
10.04.2024.
u 18:26

Recimo, svi hoće resor policije, a nitko neće resor obrane. Vidjeli smo kako izgleda hrvatska obrana kada se nje dohvate HDZ-ovci, izgleda očajno, poručio je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović, neslužbeni kandidat SDP-ove koalicije kojem je Ustavni sud zabranio aktivnosti u sklopu predizborne kampanje za parlamentarne izbore, naveo je nekoliko imena koja bi se pojavila u njegovoj vladi, u slučaju pobjede na izborima. S nekima je već i razgovarao, poručio je Milanović iz Varaždina u kojem je posjetio obnovljenu zgradu gradske vijećnice. 

- To će ovisiti o partnerima jer ne možete ljudima baš tako avanturistički, unaprijed, rezolutno i autoritarno nametati - Vlada je uvijek stvar dogovora i program Vlade je stvar dogovora i to neće biti jednostavno. Mislim da bi svakome trebali biti nesporni. Recimo, svi hoće resor policije, a nitko neće resor obrane. Vidjeli smo kako izgleda hrvatska obrana kada se nje dohvate HDZ-ovci, izgleda očajno - objasnio je.

Dodao je kako vidi admirala (Roberta) Hranja kao ministra obrane, a u Vladi vidi i (Marijana) Marekovića, (Borisa) Lalovca u financijama, negdje vidi i bivšeg šefa Podravke Zvonimira Mršića. Marekovića kao ministra branitelja, a tu je i njegov savjetnik za ekonomiju i profesor Velibor Mačkić.

"To su uglavnom nestranački ljudi. Jedino što nema ni jedne žene, poradit ćemo na tome. To su ljudi koji nisu iz nekih ideoloških sektora, jer mislim da će u ideološkom smislu, ta Vlada mora biti malo neutralnija", rekao je Milanović.

POVEZANI ČLANCI:

"Znate ono, od sutra ćemo svi biti zeleni ili crni ili crveni ili ćemo zabraniti ovo, nametnuti ono, vjerski odgoj, spolni odgoj... To su stvari koje će morati biti malo zatomljene, da bi stvar funkcionirala, zato vam kažem ljude koji su tehnički autoriteti u svom području i 'televizor u boji' na sve ono što ste gledali na HDZ-ovim piratskim programima svih ovih godina", dodao je.

>> GALERIJA  Od mladog lava SDP-a, do 'velike divlje mačke': Pogledajte kako se mijenjao Zoran Milanović

Varaždin: Zoran Milanović posjetio je novoobnovljenu gradsku vijećnicu uz gradonačelnika Nevena Bosilja
1/23

Komentara 7

Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
19:34 10.04.2024.

Za tvog mandata i za Lalovca plaće su porasle 23 eura. Ne, hvala.

MO
MOSAD
19:05 10.04.2024.

Ja bih dragi zorane glasao za tebe samo ako bi ti bio i ministar financija i obrane i mupa i mvp i kardinal i svećenik i hodža i pravoslavni pop i ministar obrazovanja i predsjednik sabora i predsjednih udruge za ženska prava i predsjednik baba i predsjednik uhddr i predsjednik hosa i predsjednik žrtava jasenovca i pomocnik putina i pomocnik dodiga eto tako.lp

ST
stomaklija
19:47 10.04.2024.

Ča je pacijentu milo to se pacijentu snilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije