Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ siguran u sebe

Na izbore bez žurbe: HDZ baca karte na obnovu, a za izvanredne izbore nije spremna ni oporba

03.02.2023.
u 13:25

Godinu i pol prije zadnjeg roka za održavanje izbora za Sabor HDZ baca karte na obnovu, a za izvanredne izbore nije spremna ni oporba. Na ljevici neke stranke igraju 'dupli pas' s HDZ-om, neke nemaju ideja, a na desnici nema formule koja bi ih dovela pod isti kišobran

Komentara 10

ZI
zinegoid
14:10 03.02.2023.

rapsodija pohlepe i primitivizma na jednom mjestu. po glavama im se vidi da su premazani svim mastima...

DU
Deleted user
14:18 03.02.2023.

imam par primjedbi na tekst. prvo podnaslov, hdz siguran u sebe - pa nisu oni misaono biće da mogu proživljavati emocije. to je skupina pojedinaca koje veže interes. drugo, tim pojedincima ne izvire baš pobjedonosni duh na licima, ovo na slikama više izgleda kao tuga, sram, nesigurnost, strah itd. i treće tješiti se lošom oporbom je onaj slučaj što bi bilo s jadrankom da nije nekako uspjela održati većinu - potonula bi samo još brže. dakle nemojte se zavaravati, znaju oni jako dobro da bi ih dočekao potop, zato se i nastoje održati u ovom obliku čim duže...

FR
FranzMayer
15:28 03.02.2023.

Schengen, €-zona, Ukrajina Itd .. su “ne teme” jer o tome su odlučivali drugi “veliki” igrači a ne Plenki. Plenki je odlučivao o ministrima a onda posredno i korupciji a smijenio ih je 20-setak. Sve nesposobni i korumpirani. Najveće zloo koje je Plenki napravio je koalicija s SDSS -om u kojem i danas ima onih koji su ovu zemlju razarali, silovatelja, onih koji su nas htjeli izbrisati sa lica zemlje i koji nikada neće biti lojalni Hrvatskoj. HDZ i Plenki, Malenica - zašto ne objavite Ugovor HR s SPC-om. Nikada vam HR narod to neće zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije