Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MARINKA JURASIĆA

Najveći krivci za dramu s Ustavnim sudom sada su najbučniji

21.04.2024.
u 10:14

To što dio javnosti nije zadovoljan ovom i drugim odlukama Ustavnog suda i integritetom ustavnih sudaca najveća je odgovornost HDZ-a i SDP-a.

Komentara 40

EJ
ejStef
10:25 21.04.2024.

Hm, nema drame s Ustavnim sudom, ima drame s postupcima Milanovića. Ne zaboravimo tko je prvi izašao izvan ustaljene prakse i hoda po rubu svojih ovlasti. I to namjerno, da izazove reakciju, da motivira birače, da bude u medijima itd... Naravno da su najbučniji u SDP-u i sličnima, kada je to i smisao Milanovićevih postupaka. Kako bi sada bili u novinama inače? Vladu mogu sastaviti isključivo u nekom suludom scenariju, a za to treba kaos. Uz to, Grbinu su to zadnji trzaji (politički) i on želi otići s praskom.

Avatar votum
votum
10:20 21.04.2024.

U sastavu Usuda je 7 sudaca odabrano od strane SDP-a, 6 HDZ-a. Odluka se donijela većinom, 9 glasova. 1 je "mudro izbjegla" ne ugristi ruku koja ju je ugurala, a 3 je imalo izdvojeno mišljenje, ali ne u potpunosti drugačije.

ED
edgar2
10:29 21.04.2024.

Ljevica (barem veliki dio) je prihvatila kršenje Ustava kao nešto normalno! Nešto se opasno događa na ljevici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije