Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Nakon izbora Ukrajina će se vratiti u rusko naručje

Predsjednička kampanja uvjetovana je posljedicama rekordne krize u Ukrajini i plinskih ratova. Predsjednik Juščenko sigurno gubi izbore - vode proruski Janukovič i Timošenko koja više ne želi ratovati s Moskvom.

Komentari 86

Avatar Sidewinder
Sidewinder
16:43 14.01.2010.

Russia, New Empire of evil.

VL
SC
shq_controI
22:52 14.01.2010.

odličan linak, Kajvez... (gledao sam nešto slično prije godinu-dvije, ali ovo je još bolje)...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:30 13.01.2010.

xaron: Koreja je za razliku od Kine demokratska i bogata zemlja. Kina je bez obzira na jačanju ekonomije još uvijek vrlo siromašna zemlja a Tajvan je najbolji dokaz da i Kinezi mogu, jer Tajvanci su Kinezi. Nikako nije točno da da se niti jedna zemlja u povijesti nije probila da demokratskim sustavom, dokaza ima koliko hoćeš, a kao prvi primjer mogu opet uzeti Koreju, Thaiwan ili Japan, Njemačka...sve te zemlje su prije 60 godina bile na samom dnu. Indija ima samvim druge probleme,bez obzira što tamo demokracija funkcijonira.

VL
SP
Spomenik
19:29 13.01.2010.

Gospodine Venlo....Nacionalna svijest nije ni zatrovana,a ni imala potrebu za prezivljavanjem.....Jednostavno je bila \"zamrznuta\" i spokojna vise o jednog stoljeca,a za to se pobrinula \"Baba Jaga\" (kodirano),koja je na taj nacin i zamaskirala tu svijest (prebacivsi je u naizgled mrtvo stanje) da bi je pocela pustati na \"teren\" i to onako \"operativno\",a sve u svrhu ocuvanja multipolarizma i samim tim i covjecanstva!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
17:59 13.01.2010.

Živio Viktor Janukovič! Dolje sluge angloimperijalista!

VL
FB
Filip_Barišić
18:50 13.01.2010.

Ukrajinski narod je shvatio kako ih takva politika vodi u propast pa su izabrali Rusiju. Ovo je velik uspjeh za Ruse, te potpuni poraz za Američke i Izraelske gamadi.

VL
OB
-obrisani-
20:30 13.01.2010.

alfaman ...da, tko je sljedeci na redu?! Nazalost, ponavljam kao i u prvom postu, Ukrajini se zaista ne pise dobro, a bojim se da cemo se o tome i osobno osvjedociti!

VL
SC
shq_controI
22:26 13.01.2010.

ukrajinci su celofan odmotavali, odmotavali, odmotavali... dok nisu vidjeli da je unutra zamotano govno... koliko će nama trebati?

VL
SP
Spomenik
22:26 13.01.2010.

\"Polovni half-a-man\"e....Vidim da ovdje ljudima preporucujete neku \"povrsnu literaturu\".....I ja bih vama preporucio jednu knjigu!.....Od srca vam prepurucujem \"knjigu utisaka\", gdje se uz vas \"drhtavi\" podpis na vijest iz ovog clanka mozete dobro isplakati!....;););)......Primite moju sucut sto vam je propao posao stoljeca pod nazivom \"Ukrajina\"!....;););)

VL
OB
-obrisani-
22:33 13.01.2010.

Gledam ovdje iz dana u dan ljude opčinjene novcem. Financijskom moći!?! Financijska moć je lažna moć. Istinska moć leži u resursima i proizvodnji dobara. Zato svaki napad na suverenitet države i ide najprije s uništavanjem domaće proizvodnje, zaduživanjem, a onda slijedi otimanje resursa! Scenarij je uvijek isti, bilo da se radi o Hrvatskoj, Bugarskoj, ili Ukrajini. Ukrajinci će progledati. Mi ćemo vrlo teško.

VL
ĐK
đoko_krstaš
01:55 14.01.2010.

nadam se da če ukrajinci skinuti jaram ciokaubojgusarski koji im nikakovo dobro neče donjeti, ako če ckg loža iči na polariziranje pro cio i pro ruskog djela onda če biti pola pola, sa time da donjecki bazen pripadne rusima a onda nek ovi zapadnjaci jedu zemlju, to sve ako Medo koji je cioboj ne radi za braću, ako radi, a ima indicija da radi, onda ode sve u vražiju mater

VL
OB
-obrisani-
14:07 14.01.2010.

Kad je naš kreten Tadić shvatio neke stvari onda može valjda i ova lepa plavuša. Ostaje samo onaj idiot Sakašvili. Ja sam mislio da ne postoje retardiraniji političari od ovih naših Balkanskih. Onda sam se upoznao sa likom i delom Sakašvilija. Jooooj ljudi koji idiot........

VL
OB
-obrisani-
15:40 14.01.2010.

Venlo nacionalizam nije uopce to povezan sa merznjom prema nekom drugom i sve do sredine proslog stoljeca nacionalizam i patriotizam su bili slicni tek pojavom nacizma i drugih losish nacionalista dobio je negativne konotacije Ti mislim niti si nacionalista nitii patriota ti si fasista ili islamo fasista (zbog sirenja i verbalne potpore tim pokretima) i solidariziranja sa istima

VL
OB
-obrisani-
15:53 14.01.2010.

ne vjrerujem da je Venlo islamofasista prije bih rekao da nezna sto prica niti sto brani

VL
OB
-obrisani-
16:39 14.01.2010.

Jurisic, si ti potomac onog crnogorskog izdajnika cetnika Jurisica, Pavla, kojeg su ustase ukokale u Hrvatskoj 1945 godine? Isto si toliko odvratan ...

VL
OB
-obrisani-
16:58 14.01.2010.

Hello Oluja, vidim, ovaj cetnicki imbecil Jurisic te izbacio iz ravnoteze. I mene! Nek on ide i pise u cetnicke casopise, na primjer u Poglede - tamo je tom dupeglavcu mjesto! Tamo ce mu aplaudirati.

VL
OB
-obrisani-
17:31 14.01.2010.

Jurisic, cetnik, i shq, komunist, samo vi sanjate svoju Rusiju ... Nije svakojako oruzje Rusije (Sovjetskog Saveza) spasilo od zalosnog odhoda na smetljiste povijesti, pa sve to ovo vase oruzje nece donijeti blagosyanja i demokracije Rusiji ni ovaj put. Rusija bi vise napravila za svoju buducnost, kad bi se pobrinula za dobrobit svojih drzavljana, koji jos uvijek zive, njih 99 %, u mizeriji i pod terorom svakojake mafije ...

VL
OB
-obrisani-
19:05 13.01.2010.

Pozdrav Spomeniče! Lijepo te je vidjeti u formi!

VL
KV
KlR_VELlKl
17:50 13.01.2010.

Janukovič nije nikakav izborni prevarant, već je zahvaljujući prosvijedima potaknutim od strane Amerikanaca i onog judeo-hoštaplera Berezovskog izborna utrka bila ponovljena, nakon čega su oni neodlučni prešli na Juščenkovu stranu i to je prevagnulo za njegovu pobjedu. Srećom, ukrajinski narodd je shvatio kako ih takva politika vodi u propast pa je Janukovič neosporni pobjednik predstojećih izbora. Veliku uspjeh za Ukrajince ali i Ruse, te potpuni poraz za Amerikance, Berezovskog i njemu sličnu gamad.

VL
I4
IQ 40
18:22 13.01.2010.

Srbija, nekako cesto siri narucje, a i noge, bogami!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.