Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Zadar ide dalje

Nakon što je Ričard podržao HDZ-ov rebalans, SDP-ovac objavio njegovu osmrtnicu

Foto: Facebook
1/2
02.12.2021.
u 14:08

Ova ponovno uzalud utrošena sredstva, nisu nikakva pomoć klubu i spašavanje KK Zadra, već isključivo nastavak agonije i spašavanje zadarskog HDZ-a, napisao je Radeta

KK Zadar ide dalje…Ovo je najbitnija novost u zadarskom političkom životu nakon što su vijećnici zadarskog performera Enia Mestrovića, alias Ričarda podržali rebalans u kojem se prezaduženom i rezultatski danas katastrofalnom, a nekad moćnom i slavnom klubu daju dodatna sredstva.

Enio Meštrović doduše već je ranije izjavio da neće podržati kompletan prijedlog HDZ-a od tri milijuna kuna za KK Zadar, pa je zbog netransparentnosti mu dodijelio “penal” od 500.000 kuna manje, a tih je pola milijuna kuna dodijeljeno Ričardovim amandmanom najsiromašnijim zadarskim umirovljenicima.

Jedini protiv bio je nezavisni Marko Vučetić, su dok SDP-ovci nedolazak na sjednicu obrazložili postom predsjednika gradskog vijeća Daniela Radete koji je objavivši smrtovnicu Ričarda optužio da su Dodjeljivanjem sredstava KK Zadru spasili HDZ i da je to bio igrokaz performera, kukavica i Vucibatina.

S druge strane na adresu SDP-a stigle su optužbe za politikanstvo. Pred vijećnicim zadarskog gradskog vijeća bila je i policija zbog sukoba oko Covid potvrda, Ante Rubeša iz Akcije mladih prijavio je prijetnju jer mu je zaštitar rekao da takve jede za doručak…

Predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta je pak objavio Ričardovu smrtovnicu i napisao:

''IGROKAZ PERFORMERA, KUKAVICA I VUCIBATINA

Upravo završava sjednica Gradskog vijeća na kojoj nam je, unatoč tom što imamo potvrde, zabranjen ulaz od strane zaštitara. 

Nakon poziva policije i traženja da nam se omogući ulaz na sjednicu, isti su mi rekli da sami maknemo vijećnicu Marjanu Botić ako mislimo ući.

U međuvremenu, HDZ nam je ponudio da uđemo kroz prozor ako mislimo ući na sjednicu, na što naravno nismo pristali.

Birani smo od strane građana da bi sudjelovali u sjednicama, a ne da bi se skrivali i ulazili kroz prozor, a gradonačelnik Branko Dukić, Gradska uprava i policija morali su nam omogućiti i osigurati neometan rad.

Nažalost, zbog svih ovih događaja naši Amandmani nisu mogli doći na Dnevni red, ali zadovoljstvo je vidjeti kako su barem mali dio onog što smo pripremili, prepisali Enio Meštrović i Akcija mladih pa su umirovljenici dobili dio od onog što su u konačnici trebali i zaslužili.

Naš Amandman ubuhvaćao je veći broj korisnika, to jest, umirovljenika i djece koja žive u riziku od siromaštva. Otprilike oko 7400 naših Zadranki i Zadrana trebali su dobiti božićnicu ili bon

Na kraju su mnogi izvisili zbog dogovora Enia Meštrovića i HDZ-a koji su izglasali rebalans proračuna i novu financijsku inekciju od 2,5 mil. kuna za KK Zadar.

Ova ponovno uzalud utrošena sredstva, nisu nikakva pomoć klubu i spašavanje KK Zadra, već isključivo nastavak agonije i spašavanje zadarskog HDZ-a'', napisao je.

>> VIDEO Izraelski znanstvenici: Cijepljeni s obje doze ili boosterom u zadnjih pola godine zaštićeni su od omikrona


 

Komentara 9

Avatar Mentat
Mentat
15:45 02.12.2021.

To oni po uzoru na svoje idole, "čitulju" sastavili?

BE
berija
15:16 02.12.2021.

Ako je i od SDP-a, nisko je.

PA
pavlov
16:06 02.12.2021.

Šta kaže Jure Zubčić???? Biće da su se partijska deca malo zaigrala, to će bit narodni običaji na njegovu kamenjaru!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije