Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI SU

Naručili odreske, duple deserte, popili 15 boca vina, a onda nestali u sekundi: 'Sram vas bilo'

Osmeročlana obitelj
Restoran Bella Ciao
23.04.2024.
u 13:58

Dvije osobe uhićene su nakon što je skupina ljudi navodno večerala i pobjegla iz brojnih restorana diljem Južnog Walesa.

Osmeročlana obitelj došla je na ručak u restoran Bella Ciao u Walesu, gdje su im za gozbu naplatili dobrih 380 eura. Kad je trebalo platiti, pobjegli su. Osoblje restorana specijaliziranog za talijanska jela ispričalo je da su na stol iznijeli skupocjene odreske, duple deserte, kao i 15 boca vina. Zaposlenici restorana Bella Ciao navode da se incident dogodio u petak navečer.

Majka je pokušala platiti piće karticom, ali joj je dva puta odbijena. Navodno je osoblju rekla da će njezin sin čekati u restoranu dok ona ode po drugu karticu. Nije se vratila, a dječak je ubrzo pobjegao za njom. Kako bi stvar bila još gora, obitelj je rezervaciju napravila "lažnim" brojem, pa im nisu imali kako ući u trag, zbog čega su alarmirali policiju.

"Obitelji koja je napustila restoran ne plativši, sram vas bilo! Nismo vas mogli kontaktirati jer je broj koji ste koristili za rezervaciju lažan, pa nam nije preostalo ništa drugo nego to prijaviti policiji. To učiniti bilo kome je odvratno, ali još gore učiniti ovo novootvorenom restoranu", pišu, među ostalim, iz restorana na svojoj Facebook stranici.

Restoran Bella Ciao objavio je na društvenim mrežama i snimke nadzornih kamera koje prikazuju osmeročlanu obitelj, a koje su ubrzo postale viralne. Objavu je pogledalo nekoliko milijuna ljudi, a nakon objave videa javili su se i vlasnici drugih restorana koje je također opljačkala ista obitelj.

VEZANI ČLANCI:

U utorak je restoran objavio da su počinitelji uhvaćeni, a to je potvrdila i policija. Prema pisanju velških novina Western Telegraph,  glasnogovornik tamošnje policije potvrdio je da su uhićene dvije osobe nakon izvješća o nekoliko incidenata neplaćanja računa u restoranima i krađe u trgovinama diljem Južnog Walesa.

"41-godišnji muškarac i 39-godišnja žena, oboje iz Sandfieldsa, Port Talbot, uhićeni su zbog prijevare (nepoštenog dobivanja usluga) i krađe. Trenutno su u policijskom pritvoru u glavnoj policijskoj postaji Swansea. Naša istraga je u tijeku", dodali su. Inače, bijeg iz restorana bez plaćanja u Velikoj Britaniji je kazneno djelo za koje je predviđena kazna do dvije godine zatvora.

GALERIJA Vlatka Pokos prvi put pozirala s novim dečkom koji je bivši sportaš i unuk poznatog gradonačelnika Zagreba

Osmeročlana obitelj
1/24

Komentara 4

Avatar majkuvam
majkuvam
14:19 23.04.2024.

U Engleskoj im naplatili 380 eura a ne funti,zvuči vjerodostojno,nema što...

Avatar barba_arba
barba_arba
20:27 23.04.2024.

Taj Wales, eli to burnije ili južnije od Karlobaga?

MA
majeltomoguce
14:05 23.04.2024.

Kao prvo tko je mogao popiti 15 boca vina??? Kao drugo sve ovo nabrojano košta 380€ - skoro kao i kava na Stradunu? Nešto jeu ovoj priči pogrešno napisano ili je fake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije