Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SUĆUTI

Nenad Periš poslao poruku roditeljima nestale Danke (2): 'Molim Boga da im da snage'

Beograd: Otac Mateja Periša, Nenad Periš i nadbiskup Hočevar dali izjavu za medije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/19
27.03.2024.
u 09:28

"S roditeljima i obitelji iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj“, kazao je Nenad Periš

Dvogodišnja djevojčica Danka nestala je kod grada Bora u Srbiji. Za njom traga oko 350 ljudi, a potragu otežavaju i vremenski uvjeti na tom području. Nakon što je zbog njezina nestanka prvi put u Srbiji aktiviran sustav "Nađi me", oglasio se i Nenad Periš, otac tragično preminulog Mateja Periša za kojim se vodila potraga više od 139 dana.

"Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži… Dankinim roditeljima želim poručiti da vjera nikad ne posustaje. Zato molim Boga da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima i obitelji iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj“, kazao je Nenad Periš za Telegraf.rs.

"Sto riječi uputio bih obitelji nestale Danke jer mogu zamisliti kolika im je bol u ovim trenucima u duši", kazao je Periš. Podsjećamo, njegov sin Matej Periš nestao je u noći s 30. prosinca na 31. prosinca te je za njim bila organizirana velika potraga koja je, nažalost, imala tužan kraj.

GALERIJA U Srbiji nestala djevojčica Danka (2): U tijeku velika potraga

Beograd: Otac Mateja Periša, Nenad Periš i nadbiskup Hočevar dali izjavu za medije
1/17

Potraga za curicom Dankom

Dvogodišnjakinja je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu. Potraga traje cijelu noć tijekom koje je temperatura u Boru pala na tek 6 Celzijevih stupnjeva, a kiša je prestala. Helikopteri su u utorak navečer pretraživali područje termovizijskim kamerama, no bez rezultata. Iako je u neposrednoj blizini mjesta gdje je djevojčica zadnji put viđena šuma koja nije gusta, mnogo je gustog raslinja, a posebno brine Borsko jezero koje se nalazi nekoliko minuta dalje. 

Blic piše kako susjedi sumnjaju da je riječ o otmici. Međutim, u ovom trenutku nema nikakvih službenih informacija o tome koje bi takav scenarij potvrdile. Isto tako, lovci su najavili kako će se okupiti zbog sumnje da su divlje životinje napale curicu.

Majka djevojčice objasnila je za srpske medije na početku potrage da je bila s njom u Banjskom Polju kada je nestala, a u tom trenutku na sebi je imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu. – Odaziva se na ime, ali još je mala, još ne govori. Ljudi su javili da je viđena u blizini neke zgrade, ali nje nije bilo – ispričala je očajna majka za Blic.

Specijalci naoružani do zuba i blindirano vozilo: Na sud dovedeni Ćosić, Vulić i drugi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije