Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Oblačno diljem zemlje: Mjestimice će padati kiša, evo gdje su mogući pljuskovi s grmljavinom

Rijeka: Riječani sa kišobranima šeću gradom
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
Autori: vecernji.hr, Hina
12.03.2024.
u 07:38

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, na istoku lokalno na udare i jak

Danas nas čeka umjereno do pretežno oblačno vrijeme, mjestimice s kišom, a na jugu su mogući i pljuskovi praćeni grmljavinom, vremenska je prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za utorak. Najmanje kiše očekuje se sjevernom Jadranu.

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, na istoku lokalno na udare i jak. Na Jadranu sjeverozapadnjak i bura, u Dalmaciji ponegdje s jakim udarima, na krajnjem jugu još ujutro jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i 16 Celzijevih.

VEZANI ČLANCI

Sutra će na istoku zemlje biti oblačno s kišom, drugdje djelomice sunčano i uglavnom suho, osobito na Jadranu u drugom dijelu dana. Ujutro je mjestimice magla. Vjetar većinom slab. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, u Dalmaciji i bura. Najniža jutarnja temperatura od 5 do 10, u Gorskoj Hrvatskoj niža, a najviša većinom između 12 i 17 °C.

GALERIJA Posljedice nevremena koje je poharalo Zadar

Rijeka: Riječani sa kišobranima šeću gradom
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije