Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Penavin potez je jeftin, ali zapažen, to je i bio cilj. No jedno U ne čini ustašu

Zagreb: Ivan Penava o aferi HEP i politici „kuglice sladoleda"
Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2023. u 07:42

Nije Penavi nezamislivo ući u neku Vladu s HDZ-om. Kao ni Pupovcu koji kaže da je sve zamislivo, a događa se 'jer želja da se bude u vlasti je veliko čudo'

Komentara 15

SP
Spezzi
08:26 29.10.2023.

Nitko da iznese argumente što je to na plakatu sporno?! Zar ime grada VUKOVAR, ili HOS možda?! Što niste bili face pa 91. stavili svoj mali prst tamo gdje su oni podmetali i leđa i glavu !

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
10:19 29.10.2023.

Dakle, u čemu je problem s komentarom da će novu vladu činiti HDZ, SDSS i Možemo? Koja je točno razlika između navedenih stranaka? Možda da angažirate par političkih analitičara da nam skrenu pažnju na finese, jer se običnim ljudima te tri stranke čine potpuno istima u svakom pogledu.

IB
Ilija.Buda
10:39 29.10.2023.

Podrška Penavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije