Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVARAO NA PITANJA
Povratak na članak

Plenković komentirao druženja s ministrima, prvi poljubac... 'Nije ovo lako biti TikToker'

Što se tiče glazbenog ukusa, najdraži su mu Rolling Stonesi, dok je kao omiljeni film istaknuo "Tko pjeva, zlo ne misli"

Komentari 3

ZA
zagabria4
10:31 05.04.2024.

kolika je ta želja za vlašću, čudo

VL
DU
Deleted user
09:20 05.04.2024.

Ovaj tip Dobro ugojeni.....@ svakim danom svojim komentarima pokazuje koliko je mnogo dobro vaspitan. To je posljedica ponašanja divljaka Milanovića. I ne samo ovdje i na portalima. Počeli su ga kopirati u svakodnevnom životu. Školama... na poslu...u tramvaju. Samo nene mogu to provesti u birtiji. Jer tu je od njega više vrijedna čaša gemišta. Nije vrijedan niti kapi koju konobarica slučajno prelije preko ruba!!!!

VL
PV
prcko.vita
09:56 05.04.2024.

Svim poštenim članovima HDZ, ljudi, dođite u Domovinski pokret, idemo radit pošteno i zajedno vratiti Hrvatskoj budućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.