Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVARAO NA PITANJA

Plenković komentirao druženja s ministrima, prvi poljubac... 'Nije ovo lako biti TikToker'

Zagreb: Premijer Andrej Plenković otvorio profil na TikToku
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/3
04.04.2024.
u 22:53

Što se tiče glazbenog ukusa, najdraži su mu Rolling Stonesi, dok je kao omiljeni film istaknuo "Tko pjeva, zlo ne misli"

"Nije ovo lako biti TikToker. Ovo je prava operacija", ustvrdio je premijer Andrej Plenković na početku svog novog videa objavljenog danas na popularnoj društvenoj mreži. Plenković je, naime, na TikToku odgovarao na neka pitanja svojih pratitelja. Tako je, primjerice, otkrio da se prvi put poljubio u Makarskoj početkom 80-ih. 

Plenković je kazao kako ima troje djece te kako se zovu Mario, Mila i Ivan, a na pitanje s kojim se ministrom najviše druži ističe: "O, pa družim se sa svima, a što se tiče druženja navečer, toga nema. Kako su djeca mala, nakon posla, a to je obično 19, 20 navečer, idem kući Ani i djeci i onda smo zajedno". 

Što se tiče glazbenog ukusa, najdraži su mu Rolling Stonesi, dok je kao omiljeni film istaknuo "Tko pjeva, zlo ne misli". Na pitanje je li mu draži Messi ili Ronaldo, Plenković je kazao: "Luka Modrić. Zato što je naš, sjajan. Sve uspjehe zadnjih nekoliko godina trebamo zahvaliti njemu i ovoj sjajnoj generaciji". Između ćevapa i bureka, izabrao je ćevape kao draže, a zaključno je otkrio što misli o generaciji Z. 

@plenkovic_andrej Odgovaram na vaša pitanja u novom Q&A videu. 💬 Uskoro slijedi i PART 2. 👉🏼 #ZaSveIzazove #Q&A #pitanjaiodgovori #andrejplenkovic #premijer ♬ Piano classic short ending(837076) - Hitoshi Kaneshiro

"Pa sjajni su. Prvo, brzi su, u potpunosti su savladali sve vještine digitalnog doba. Sve šanse su pred njima i budućnost Hrvatske je na njima", rekao je Plenković. Podsjetimo, Plenković je prije tjedan dana otvorio profil na TikToku, a od tada je objavio nekoliko videa. U prvom TikTok videu pojasnio je zašto se odlučio na taj potez, ali i pokazao jedan trik. 

"Dragi Tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika, koji su tu iza kamere, koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok. Da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati i mišljenja i stajališta, gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske", kazao je.

"I? Je l' bilo okej?" pitao je potom Plenković te dobio odgovor: "Odlično". Nakon toga, dobačena mu je košarkaška lopta te je pokazao kako je zna vrtjeti na prstu. 

FOTO/VIDEO Pripreme za izbore: Jedan glasački listić košta 15 centi, pogledajte proces tiskanja

Zagreb: Premijer Andrej Plenković otvorio profil na TikToku
1/33

Komentara 3

ZA
zagabria4
10:31 05.04.2024.

kolika je ta želja za vlašću, čudo

DU
Deleted user
09:20 05.04.2024.

Ovaj tip Dobro ugojeni.....@ svakim danom svojim komentarima pokazuje koliko je mnogo dobro vaspitan. To je posljedica ponašanja divljaka Milanovića. I ne samo ovdje i na portalima. Počeli su ga kopirati u svakodnevnom životu. Školama... na poslu...u tramvaju. Samo nene mogu to provesti u birtiji. Jer tu je od njega više vrijedna čaša gemišta. Nije vrijedan niti kapi koju konobarica slučajno prelije preko ruba!!!!

PV
prcko.vita
09:56 05.04.2024.

Svim poštenim članovima HDZ, ljudi, dođite u Domovinski pokret, idemo radit pošteno i zajedno vratiti Hrvatskoj budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije