Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ MINUTE U MINUTU
Povratak na članak

Pljušte reakcije na odluku suda: 'Tko čuva Ustav od Šeparovića?'

Pljušte reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne smije sastavljati Vladu čak ni ako podnese ostavku.

Komentari 14

Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
16:14 19.04.2024.

Hahaha, odlično, Milanović, Plenković, nebitno, hahha. Počelo je, kako sam predvidio... ovo je zadnji saziv ovog kokošinjca, a za četiri godine vraćamo Hrvatsku Hrvatima, pravu Hrvatsku pravim Hrvatima... I povećati ćemo proračun za zatvore, trebati će mnogo novih zgrada za izdajnike domovine, bez milosti!

VL
Avatar AGRAM
AGRAM
18:06 19.04.2024.

Jasno da Milanović može postati premijerom ako za njega glasa natpolovična većina Saborskih zastupnika koji su izabrani voljom naroda. Hajde da vidim taj ustavni sud koji će to zabranit. Da, tada se može reći da imamo državni udar na demokraciju.

VL
ST
struj
23:35 19.04.2024.

Milanović i ljevica negiraju ustav, zakon, državu i sudove. Pitam se što bi se moglo desiti ako predpostavimo da uspiju formirati većinu i vladu dali bi oni promjenili ustav i zakone da omoguće ovakve stvari za sve ostale stranke kojeoje je bi u budućnosti ako žele doći na vlast mogle isto raditi kao ljevičari. Ovo je veoma opasna situacija za demokraciju i narod u Hrvatskoj. Ovo što oni rade je neka vrsta državnog udara koji neće uspjeti iz jednostavnog razloga da bi to napravili bojim se da će morati uzeti oružje u ruke i napraviti to silom. Posljedice toga bi bile strašne.

VL
HU
Humljak
22:54 19.04.2024.

Leftardi nemaju snage prihvatiti poraz? Koja bahatost, nikakva Hrvatska im nije prihvatljiva.

VL
Avatar memento mori
memento mori
18:05 19.04.2024.

Ustavni sud se sastoji od više sudaca, a ne od jednog. Ne spinajte.

VL
JA
jadranko111
16:35 19.04.2024.

Kao što uvijek govorim.,(pa uredno brišu upise,a vjerojatno će i sada),i dalje se nastavlja iz teksta u tekst tendenciozno novinarstvo u korist ljevice,što je vidljivo iz naslova koji naravno sugerira da je 'problem' Predsjednik Ustavnog suda koji se drži Ustava a ne Predsjednik RH I cjelokupna ljevica koja mu sekundira a koji ruše državu,ustavni poredak i spremni su napraviti opći kaos u državi ne bi li spriječili to da vjerovatno neće formirati Vladu,n Nema tu poštovanja rezultata izbora,demokracije o čemu uvijek lamentiraju..,čega se tako patoloski boje,e to bi bila tema za istraživačko novinarstvo koje bi to itekako istraživalo kada bi HDZ ovako želio paralizirati državu.Pogledajte današnje reakcije Mrak Taritaš,Orešković na odluku US,pa oni uopće ne priznaju odluke Suda,a inače uvijek se pozivaju na pravednost i poštoivanje zakona,no sad kad se radi o tome da to oni trebaju poštivati onda se ponašaju kao rušilaćka horda, očito ima jako puno materijala za istrage protiv njih,drugi razlog ne vidim i zato su u stanju učiniti sve da to spriječe,zato reakcije a ne zato se bore za demokraciju i poštenje.Od Predsjednika RH u priopćenju možemo samo očekivati nastavak ovakvog ponašanja tj.totalnig ludila na ljevici..a kako rekoh mogu se tako ponašati jer znaju da što god radili imaju medije na svojoj strani koji će takvo ponašanje opravdavali umjesto da ga prokazuju.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:46 19.04.2024.

A gdo čuva instituciju predsjednika od Milanovića, to vam ni palo na pamet ?

VL
Avatar suludih10
suludih10
16:45 19.04.2024.

premijer-predsjednik-nasilnik nad ustavom - osuđenik, osuđeni i zatvorenik. Bio bi naslov jedne vrlo zanimljive knjige.

VL
GO
Godežav
16:05 19.04.2024.

Ustavni sud biran je u Saboru dvotrećinskom većinom dviju najjačih stranaka. HDZ-a i SDP-a. Zar treba zaboraviti kakve je Milanović sve političke svinjarije radio protiv RH svih ovih godina. Bilo je i vrijeme da mu se stane na kraj. Koliko nas je sramotio u svijetu. Godinama i neprekidno.

VL
RO
robertmark
16:01 19.04.2024.

Ustavni sud je trebao poništiti i izbore jer osim Milanovića ni komunjare sa pedjerom grbinom nisu poštivali upozorenja da niti Milanović ne smije sudjelovati u izbornoj kampanji niti se sudionici izbora smiju kloristiti njegovim utjecajem i djelovanjem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.