Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač priznao da je zaspao
Povratak na članak

Poginulo deset Kosovara: Osam timova Hitne službe izvlačilo putnike, 44 osobe ozlijeđene, dvoje još kritično

Očevid stravične nesreće potrajao je satima i u njemu su sudjelovali policajci, vatrogasci i osam timova Hitne medicinske pomoći koja je unesrećene prevezla u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški

Komentari 4

Avatar acivij
acivij
19:48 25.07.2021.

U autobusima, nažalost, nitko ne koristi sigurnosni pojas! Koliko se vidi, autobus nije toliko oštećen, da je toliko ljudi moralo smrtno stradati ili biti teško ozlijeđeno. Kada bi se u autobusima koristili sigurnosni pojasevi, vjerojatno bi se u ovakvim prevrtanjima, moglo izbjeći 80 do 90% smrtnih slučajeva i isto toliko teško ozlijeđenih. Čak bi se i u slučaju direktnog sudara broj ozlijeđenih prepolovio.

VL
AU
Auslender
19:52 25.07.2021.

Ovo je strašna tragedija i ne ponovilo se više nikada. Iskrena sućut obiteljima poginulih. Krenuli su na dug put svojim obiteljima a neki nikada tamo neće stići. I bilo bi poželjno da se ne javljaju u komentare "dežurni hejteri" jer je prestrašeno kako se na pojedinim portalima komentira ova tragedija. Nakon ovakve tragedije normalan čovjek može samo suosjećati sa stradalima.

VL
MI
Miroslav222
23:32 25.07.2021.

Žurno izmjeniti zakon u dijelu o vezivanju putnika u autobusima. Da su svi bili vezani pojasevima možda niko ne bi poginuo.

VL
Avatar Bani
Bani
00:27 26.07.2021.

A sto se prevrno? Potres opet???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.