Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLOKADA GLAVNOG KOLODVORA

Završena akcija u Mainzu: Utvrđeno da nema opasnosti, policija pojasnila zašto je intervenirala

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
10.01.2024.
u 23:48

Očevidom nije utvrđena konkretna prijetnja pa je blokada ukinuta nakon dva sata. Policija će, kako je navela glasnogovornica, i dalje u većem broju biti na kolodvoru

Policija u Mainzu ranije danas blokirala je ulaze u glavni kolodvor i zatvorila prometnice koje se nalaze u neposrednoj blizini. Bio je obustavljen promet vlakova i autobusa, a policija je ranije istaknula kako je riječ o “nejasnoj prijetnji”. Policijska akcija sada je završena, a utvrđeno je kako sigurnost građana nije ugrožena, prenosi Fenix magazin.

"Povod za policijsku akciju bio je poziv nepoznatog muškarca oko 17 sati. Prijetio je da će počiniti čin nasilja na Glavnom kolodvoru u Mainzu", pojasnila je glasnogovornica policije.

Očevidom nije utvrđena konkretna prijetnja pa je blokada ukinuta nakon dva sata. Policija će, kako je navela glasnogovornica, i dalje u većem broju biti na kolodvoru. Nepoznati pozivatelj se istražuje, a on će snositi troškove policijske akcije kada se utvrdi o kome je riječ. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, policija je ranije upozorila stanovnike da se ne približavaju tom području. Čitatelji Fenixa javili su kako su na kolodvoru "do zuba" naoružani službenici. 

"Cijeli kolodvor je evakuiran i opkoljen, a predvorje kolodvora i okolne ulice trenutno su zatvoreni", javila je ranije policija.

VIDEO Policijski upad u televizijsku postaju u Ekvadoru i oslobađanje taoca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ljutapica
ljutapica
23:05 10.01.2024.

Što će tek biti kad bude EP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije