Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Dragan Čović: 'Evo zašto su me zlonamjernici napali kad sam Srbima rekao da čuvaju RS'

05.02.2022.
u 16:08

Dragan Čović za Večernji list govori o situaciji u BiH te medijskim kritikama kojima je izložen nakon izjava o Republici Srpskoj.

Komentara 44

AT
atlantisind
19:56 05.02.2022.

Najbolje bi bilo da se povuce i da da mjesto nekom ko ce se zaistinu boriti.Dovoljno se obogatio a samo bi volio znati dali je ikada dodika pitao dali ce ikada iko odgovarati za pobijene Hrvate samo u opstini BL. Naravno nije jer ga interesuje samo njegov cilj ato je kako se obogatiti vise.

DU
Deleted user
19:25 05.02.2022.

Najveće zlo Hrvata u Bosni i Hercegovini si ti i tvoja klika. Od kada se shebali Stjepan Kljuića HDZ je postao otirač za noge centrali iz Zgbg i Dodikovim kočijašima.

ZA
zagabria5
21:59 05.02.2022.

Zašto ovom liku dajete prostor u Hrvatskim novinama. Neka ide u Banjaluku jer tamo pripada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?