Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNO DOBA

Rat je prokazao perfidne taktike propagande: Kako ih prepoznati i može li internet ovo preživjeti?

Pixabay/Pixsell/Reuters
23.03.2022.
u 12:42

Ruska invazija na Ukrajinu baca novo svjetlo na ulogu interneta tijekom oružanih sukoba u digitalnom dobu. Ovaj se rat vodi zbog informacija koliko i zbog teritorija, unisoni su politolozi i komunikacijski stručnjaci.

Komentara 8

Avatar Cantor
Cantor
13:41 23.03.2022.

Rat informacijama protiv domicilnih naroda traje već desetljećima. Imate bezbrojne primjere kako se na perfidan način kontrolira štampa i novinari u svezi imigracija, rodnih ideologija, korone, itd. Kada radi toga hrpa ljudi više ne vjeruje niti istinitim vijestima, tada se javljaju ljudski roboti sa izrazima faš**st, antivaxer, rasi*t, putinovac i slično. Ti ljudski roboti su programirani a ponekad i bijedno plaćeni od strane onih kojima je stalo do istine kao i omletu do pokvarenih jaja...

Avatar Balkanska_Analitika
Balkanska_Analitika
14:30 23.03.2022.

sto istocnije to tuznije

IS
istina00
13:21 23.03.2022.

istina je, manipulira se pogotovo u komentarima ispod članaka! primjećuje se aktivnost "komšija" kao i pojedinih domaćih petokolonaša koji opravdavaju rusku agresiju na ukrajinu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?