Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADARSKO GRADSKO VIJEĆE

Rat Ričarda i Radete: Je li KK Zadar bio argument ili “skuža” novoj HDZ-ovoj većini u gradskom vijeću

Foto: PIXSELL
1/3
03.12.2021.
u 13:14

– Klasika je to, kao što je i klasika i to da Zadrani ne prepoznaju ni u kome dovoljno snage ili ako hoćete, dovoljno vrijednosti da promijeni vlast koja s HDZ-om u Zadru ide u smjeru vladavine duge gotovo jednako koliko je to radila i komunistička partija – rekao nam je dobar poznavatelj političkih događanja

Nastavlja se rat u zadarskom gradskom vijeću i dan nakon što je Enio Meštrović alias Ričard s HDZ-om izglasao rebalans proračuna. Prvo je Daniel Radeta objavio osmrtnicu Ričarda te, uz spominjanje nove većine u vijeću HDZ – Ričard – Akcija mladih, dodao i epitete: "performeri, kukavice i vucibatine". Enio Meštrović izabrao je RTL za izjavu u kojoj kaže da mu je “ža' Radete i da je on u stvarnom životu samo tužan”.

Danas je pak Radeta izjavio da se u Zadru nije dogodila nikakva promjena već samo nastavak agonije koja traje godinama…

– Sve ovo samo je, kako navode dobri poznavatelji lokalnog političkog života, samo uvertira u nove sukobe u kojima u Zadru uvijek pobjeđuje HDZ.

– Stoga i na skoroj sjednici gradskog vijeća za usvajanje proračuna ne treba očekivati ništa više osim još malo neukusa, performansa i buke oko izdaje. Sve to, dakako, uvertira je u pravu bonacu koja slijedi, odnosno neometani nastavak vladanja HDZ-a u Zadru i potpuno eutanaziranje zadarske oporbe. Klasika je to, kao što je i klasika i to da Zadrani ne prepoznaju ni u kome dovoljno snage ili, ako hoćete, dovoljno vrijednosti da promijeni vlast koja s HDZ-om u Zadru ide u smjeru vladavine duge gotovo jednako koliko je to radila i komunistička partija – rekao nam je dobar poznavatelj političkih događanja u “gradu košarke”, sporta odnosno kluba koji je ovaj put bio i argument i skuža za uspostavljanje nove, HDZ-ove većine.

Hoće li nakon sto su u njega ušli Ričard i Akcija mladih klub biti i razlog raskida i ove većine, znat će se pak po tome hoće li ubrzo objaviti sve o poslovanju prezaduženog kluba s itekakvim repovima iz prošlosti.

VIDEO: Hit izjave predsjednika Milanovića: "Macron je garant došao s termosicom kod mene... ", "Ja ne mogu ići kao Česi na luftmadracu, kao prije 30 godina!"

Komentara 5

SP
Sparks18
14:15 03.12.2021.

Neka Radeta objavi svoj životopis, što i gdje je radio, i koje su mu kompetencije. Do sada se vukao samo po sporednom ulicama Zadra.

DU
Deleted user
14:21 03.12.2021.

Ricard naprid... tko je taj Radeta uopce? Pa sport je bitan za Zadar... napravio si pravu stvar

Avatar Dars
Dars
14:47 03.12.2021.

Tko je taj Radeta? Zvuči...😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije