Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ LAVROV

Ruski šef diplomacije: 'Zelenski u sebi ima židovske krvi. Imao je i Hitler'

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov attends a meeting with Russian President Vladimir Putin in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
02.05.2022.
u 08:39

Kazao je i kako je ''ukrajinska vlada postala instrument ekstremnih nacista'' te dodao kako Rusija nema cilj ubrzati završetak ''specijalne operacije'' u Ukrajini do Dana pobjede koji se obilježava 9. svibnja

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za talijansku televiziju napao je Ukrajinu i njezina predsjednika Volodimira Zelenskog kazavši kako "činjenica da je on Židov ne negira nacističke elemente u njegovoj zemlji".

"Vjerujem da je i Adolf Hitler imao židovske krvi u sebi", dodao je Lavrov.

"Zelenskij može zagovarati mir ako prestane davati zapovjedi svojim nacističkim snagama koje graniče s kriminalom. Rusija radi na tome da prevenira početak nuklearnog rata. Zapadni mediji krivo predstavljaju ruske prijetnje", kazao je ruski šef diplomacije.

Kazao je i kako je ''ukrajinska vlada postala instrument ekstremnih nacista'' te dodao da Rusija nema cilj ubrzati završetak ''specijalne operacije'' u Ukrajini do Dana pobjede koji se obilježava 9. svibnja.

"Naša vojska neće umjetno prilagođavati svoje djelovanje bilo kojem datumu, uključujući Dan pobjede. Tempo operacije u Ukrajini ovisi, prije svega, o potrebi da se minimiziraju rizici za civilno stanovništvo i rusko vojno osoblje – kazao je.

Sve o ratu u Ukrajini čitajte OVDJE

 

Komentara 36

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:58 02.05.2022.

Čuvaj se onih koji se busaju u antifašistička prsa. Takvi će sigurno posijati smrt.

Avatar Aristarh
Aristarh
09:06 02.05.2022.

Jakog li argumenata hahahaha. On vjeruje.

MI
Mislav28
09:21 02.05.2022.

Zelenski je borac za oslobađanje svoje zemlje od agresora. Hittler jedino može biti tvoj šef putler , a ti njegov ministar propagande Goebbels.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije