Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA PREDIZBORNIH SPOTOVA:

'SDP-ov spot podsjeća na Mussolinijev plakat, HDZ-ov izgleda kao da ga je radila loša umjetna inteligencija'

12.04.2024.
u 22:09

„Ja sam prvo mislila da je to neki festival svijetla, izlijevaju se te boje, onda nekakva podignuta šaka u zraku, pa neki ljudi viču i zatim Peđa Grbin nešto kaže na kraju“, kaže Ankica Mamić za SDP-ov spot, dok za HDZ-ov kaže: „Lica tih ljudi, premijera, ministara i drugih dužnosnika HDZ-a puno bolje izgledaju u nekim normalnim situacijama nego što izgledaju u tom spotu u kojem izgledaju loše, namještenih osmijeha, retuširani su jako čudno...“

Komentara 7

JA
Jatiser
08:58 13.04.2024.

Trebali bi hdz ov spot biti lica ministara iza rešetaka pa da im onda netko počne vjerovati, a ovakvo....

Avatar rubinet
rubinet
22:35 12.04.2024.

Pogledavši SDP-ov spot pomislih kako sam se vratio 70 godina unazad. Čak i 80 . (Jedina razlika leži u činjenici što tada nije bilo boje no crnobijela slika.) Dakle, nakon uvoda s eksplozijom šarenih boja pojavljuju se osobe sa stisnutim pesnicama. Prvo mladi .Potom stari. Stisnuti u gomili .Viču parole....A onda, u sredini ,veliki Vođa poručuje....Sve to podsjeća na neke davna vremena. Pa dokad će ta stranka (samonazvana Partijom) živjeti u prošlosti?

BP
Besposlen pop
07:24 13.04.2024.

Kod SDP nije samo spot musolinijevski fašistički već im je takav i vokabular; “eliminirati, hapsiti, otpustiti”. Najbolje od svega, u, mislim, IX izbornoj jedinici listu im nosi bivši ministar UP izravno odgovoran za svastiku na Poljudu. U najgorem slučaju po zapovjednoj odgovornosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije