Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što će Zapad kada nezamislivo postane stvarnost? Hoće li Macron braniti Odesu?

10.05.2024. u 07:25

Jedan dobar trgovinski dogovor s Kinom mogao bi Europljanima biti izlaz iz zamke u koju su upali s Rusijom i bar na neko vrijeme odgoditi nuklearni Armagedon.

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:31 10.05.2024.

Izgleda da je Zapad shvatio kako treba potpuno pomagati svoje saveznike. I sada se reorganizira i vojno i industrijski i politički. Amerika ima svojih problema s populizmom i nedovoljno kompetentnim i nedoraslim političarima gdje se Russian Marjori isiče po nedostatku osnovnih osmoškolskih znanja, lošem kućnom odgoju i neprekidnom izbacivanju puno tekstova bez sadržaja. Nesposobna za dužnosti u politici. Francuska je hrabro preuzela određenu ulogu, UK se koprca s teškim posljedicama Brexita i svojih lažljivih povijesti bila na čelu svjetske povijesti je ostala. I sada i UK je tu. Njemačka je punom parom tu. Cijela Skandinavija i baltičke države suprotstavljeni agresijama prema bilo kome. Odessa će biti branjena, Ukrajina isto. To se danas već vidi. I Trump je to nekako shvatio kako mu u proruskoj politici baš ne ide. I on će kad-tad doći na svjetske staze. Mislim da je najgori period prošao. Ali bit će još mnogo teških trenutaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije