Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod nasipa u blatu

Strava u Zagrebu: Muškarac ubio ženu, odmah je uhićen

Samobor: U prometnoj nesreći smrtno stradao pješak
Matija Habljak/PIXSELL
06.05.2024.
u 20:41

Policija na terenu provodi očevid

Zagrebačka policija u ponedjeljak u večernjim satima uhitila je muškarca osumnjičenog za ubojstvo žene u Blatu u Novom Zagrebu.

Muškarac je osumnjičen da je 6. svibnja u 19:20 u blizini nasipa u Blatu oštrim predmetom usmrtio žensku osobu. Trenutno je pod nadzorom policije, a u tijeku su očevid i kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
21:06 06.05.2024.

Ljubomora je teška kao grob..

Avatar Miloradovo suho zlato
Miloradovo suho zlato
20:54 06.05.2024.

Istanbulska očito ne djeluje, rekao bih.

Avatar PurpleMoon
PurpleMoon
21:31 06.05.2024.

Sad će opet lamentacije o zakonima, kao da onaj kom padne mrak na oči razmišlja o 10, 20 ili 30 godina zatvora. Poanta je da su sve te muškarce odgojile neke žene. I pogrešno odgojile. Problemi dakle nisu u zakonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije