Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA DUHANSKA MAFIJA
Povratak na članak

Stručnjak o ilegalnom duhanu koji puše Hrvati: Da vide kako se to radi, ne biste stavljali to u usta

Iako su se mijenjali načini na koji se duhan krijumčario, sad je uglavnom riječ o rezanom duhanu uglavnom iz Poljske koji se reže po raznim štagljevima i garažama

Komentari 2

NB
Nboy
07:40 09.05.2024.

kakve veze ima kako se duhanom manipulira i di se reže,pa ne žvače se duhan a i da da, štagalj je čistiji od recimo klaonice definitivno nikakve šanse za zarazu u odnosu na mesnu industriju a meso uglavnom jedemo.Pokvarene salame i prerađevine sa isteklim rokom trajanja se mogu posluživati i prodavati bitno je da se naplate davanja državi a duhan e to ne jer nije plaćen danak.Ne konzumiram duhan i ne potičem pušenje ali me smeta princip.

VL
HO
homofobic
20:26 09.05.2024.

"... zarade su velike ..." To mi nikako ne odgovara cinjenicama. Ako drzava gubi 100 tisuca Eura koje ne idu u proracun onda se tu govori o zaista mizerno malom "businessu" jer svi znaju da je u cijeni duhana najveci postotak drzavi. Znaci da "poduzetnici" ostvare promet od prilicno manje od 100 tisuca Eura - mala zarada za samo jednog "poduzetnika"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.