Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE IZ IZBORNE UTRKE

Todorić odustao od izbora nakon što je tvrdio kako će sam pobijediti HDZ

Zagreb: Nakon pada ključnog vještačenja Ivica Todorić obratio se  javnosti
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
27.03.2024.
u 10:15

Dok Todorić odustaje, mnoge druge stranke i dalje ostaju u utrci za parlamentarne izbore

Bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić povukao se iz ovogodišnje izborne utrke. Neće sudjelovati na parlamentarnim izborima jer se nije stigao pripremiti. 

Nedavno je osnovao stranku Zajedno Hrvatska s kojom je trebao izaći na izbore, a najavio je da očekuje i veliku podršku birača. Dodao je kako će imati više mandata od HDZ-a.

"Nema šanse, ne idem u Sabor, sto posto. Poslovni sam čovjek i imam vještine za to, sigurno neću sjediti u Saboru niti biti predsjednik Sabora. Siguran sam da ću pobijediti na izborima. Sam ću pobijediti HDZ. Ljudi me zovu, na sve strane gledam što se događa", rekao je za RTL Direkt.

POVEZANI ČLANCI:

Međutim , od izbora nisu odustale mnoge druge stranke, poput Hrvatskog bila, Pokreta za životinje, Pokreta za poljoprivredu, ali i stranka pod imenom AP

 

FOTOGALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Zagreb: Nakon pada ključnog vještačenja Ivica Todorić obratio se  javnosti
1/42

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije