Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tzv. 'nuklearna opcija' mogla bi dobiti staromodno zloguko ime - revolucije

Povjerenje ljudi u liberalni ekonomsko-politički sustav, na kojem su posthladnoratovske političke elite gradile legitimitet, bilo je već narušeno i neće se promijeniti zbog ratnih bubnjeva s istoka, kako se neki možda nadaju

Komentari 14

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
09:36 11.03.2022.

Točno je da se radi o revoluciji, ali nema staromodno ime već je ime fensi šmensi: Četvrta industrijska revolucija. Sve piše u Schwabovoj knjizi. Čovjek otvoreno govori o planovima elita za stvaranje transhumanih ljudi, digitalnog novca i uspostavi jedne svjetske vlade. Ovaj rat je samo lego kockica u planu. Po toj agendi iz Davosa, preobrazba mora biti gotova 2030. godine.

VL
DE
Delaparra
14:30 11.03.2022.

Svakom filmu dolazi kraj pa tako i svijetu.

VL
IB
iva.begovic
10:10 11.03.2022.

Zapad je blokirao tj. prisvojio sve depozite ruske središnje banke i ruskih oligarha. Ukrajinci traže da se taj novac prosljedi njima. Meni se to čini logično i fer pa bi voljela pročitati analizu koliko je ruskog novca konfiscirao zapad i koji su razlozi da isti ne pripadne Ukrajini? Britanci nemaju pravo na taj novac.

VL
SL
slavenZadravec
20:36 11.03.2022.

Dakle, cijeli poduži članak samo kako bi se međunarodna borba protiv pandemije nazvala idiotskom.

VL
DU
Deleted user
10:11 11.03.2022.

Ne znam baš da je to korektna teza - da N oružje prvenstveno koristi državama u očajničkom okruženju. U ovom slučaju, izostavljeno da Ukrajina bila N velesila i da se svojom voljom (greškom!) odrekla toga jer joj bilo preskupo održavati. Ne bih nitko ni probao taknuti, da su ga zadržali... Zaključno, oni su sad u očajničkoj poziciji jer nemaju više N bombe, da parafraziram!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.