Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLJETNO (NE)VRIJEME

VIDEO Kakvo prevrtljivo vrijeme: U jednom danu izmijenili se zima i proljeće, u Međimurju je padala i tuča

Foto: Dražen Srpak/Facebook
1/3
24.03.2024.
u 18:42

Međimurce je ovo popodne iznenadila tuča nakon toplog i sunčanog jutra

U Zagrebu je sinoć padao snijeg, a ujutro se već vratilo proljetno vrijeme. Međutim, u Međimurju je bilo nešto drugačije. Nakon jutarnjeg sunca, građane je iznenadila tuča. Ovo prevrtljivo vrijeme je na svom Facebook profilu zabilježio i gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak.

Kako je izgledalo nevrijeme i kišno popodne u Međimurju možete pogledati na snimkama s Facebooka. 

Prema DHMZ-u, ovo proljetno vrijeme će se nastaviti i sutra. Najavljuju sunčano vrijeme, posebice na Jadranu. Ujutro u unutrašnjosti će biti nešto hladnije, pa mjestimice može biti magle, mraza i malo kiše. Poslijepodne je moguć i izolirani pljusak, osobito na istoku zemlje.

POVEZANI ČLANCI:

Vjetar će tijekom dana biti slab, u Slavoniji mjestimice umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će ujutro biti slaba do umjerena bura i sjeverozapadni vjetar, dok će poslijepodne puhati jugozapadni, pa zatim i jugo. Najniže temperature će biti od -2 do 3 °C, a na Jadranu između 5 i 10 °C. Predviđa se kako će najviša dnevna temperatura biti od 12 do 17 °C

FOTOGALERIJA Snijeg u Hrvatskoj

1/28

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:31 24.03.2024.

cek cek...jel i to zagrijavanje ili smrzavanje...sto je sada opasnost?

PA
Pajdo
19:08 24.03.2024.

Prijavi milanoviću i on će sredit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije