Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO STIPIĆ

'U pojedinim školama više neće biti drugih ocjena nego odličnih. Navikli smo na laž da je mnogi ni ne primjećuju'

Željko Stipić
Marko Prpić/Pixsell
09.11.2022.
u 18:45

Predsjednik sindikata Preporod o pregovorima s Vladom, sindikalizmu i alarmantnom stanju u hrvatskom školstvu

Komentara 8

KO
koraknaprijed
18:55 09.11.2022.

Koja je to teška lopina.

HR
Hrast
18:53 09.11.2022.

Čim prije ukinute tablete u školama. To je katastrofa. Pa čovječe zemlje koji su sa time pokušale su to izbacile, naime primjetili su između ostaloga da djeca ne znaju pisati, a ovi naši pametnjakovići to uvode. A da ne kažemoo štetnosti ekrana za oči, pristup opasnim sadržajima. Katastrofa je sama po sebi što velika većina djece ima mobitel, a još im se daje i tablet. Znači potpuna multimedija. Dakle loše, jako loše. Ukidajte to s.ranje.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
19:31 09.11.2022.

Ukinite ocjene u osnovnoj i uvedite prijemne za srednje škole. Budući zidari ne trebaju petice, a oni koji žele u gimnazije i fakultete će se truditi steći znanje, a ne ocjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?