Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćena prevarantica

Nevjerojatan slučaj u Našicama: Nakon što susjedu nije isplatila peć, pokrala mu još i imovinu iz dvorišta

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
25.04.2024.
u 09:16

Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Na području Našica policijski službenici uhvatili su 44-godišnjakinju za koju se sumnja prevarila susjeda, a uz to mu iz dvorišta ukrala privatnu imovinu počinivši materijalnu štetu u iznosu oko 2.000 eura. 

Naime, 59-godišnjak sa šireg područja Našica, je 20. travnja s 44-godišnjakinjom dogovorio prodaju peći na drva, za iznos od 150 eura, a koji mu je trebala isplatiti idućeg dana, što nije učinila. Počiniteljica je tom prilikom također iskoristila nepažnju vlasnika i iz njegove kuće i dvorišta ukrala mobitel, ribolovni pribor, motornu pilu, električni bojler, razni alat i kotač od skutera. Ukupna materijalna šteta pričinjena 59-godišnjaku iznosi oko 2.000 eura.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 44-godišnjakinja počinila kaznena djela „Krađa“ i „Prijevara“. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Opet se aktiviralo opasno klizište na Pantovčaku: Kod Predsjedničkih dvora zatvorena cesta, traju radovi

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
1/38
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije