Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLAVONSKOM BRODU

Ubijeni Ukrajinac i privedene osobe poznavali su se: 'Malo su popili, navodno se slavio rođendan'

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/7
24.04.2024.
u 22:34

Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana, poručila je ranije policija

Policijski službenici u Slavonskom Brodu pronašli su jučer unutar kuće mrtvo tijelo 47-godišnjeg Ukrajinca. Prema informacijama Policijske uprave brodsko-posavske, jučer je prvo privedena jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, a potom još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

"Županijsko državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kojom će se utvrditi točan uzrok smrti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti", poručila je danas policija. 

Sve osobe su, kako navodi RTL Danas, ukrajinski državljani i građevinski radnici koji su nedavno stigli u Hrvatsku. Ubijeni i privedeni poznavali su se od ranije. "Malo je šokantno, radnici, oni su malo popili, navodno da se slavio rođendan od toga pokojnika tako da što se dalje dešavalo ne znam", rekao je Nikola Zastrižni, predstavnik ukrajinske nacionalne manjine u Brodsko-posavskoj županiji. 

 

GALERIJA Pronađeno tijelo Ukrajinca u Slavonskom brodu
U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije