Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI I FOTOGRAFIJU

Ukrajinci: Rusi su ostavili kamion sa streljivom, neće im se svidjeti kako ćemo im vratiti metke

Ukrainian army soldier are seen next to multiple launch missile systems in Kharkiv region
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/3
17.03.2022.
u 15:23

- Nažalost, Rusi su pobjegli s mjesta događaja i naši dečki im se nisu mogli zahvaliti na takvom daru - naveli su iz Zapovjedništva marinaca Ukrajine

Zapovjedništvo marinaca Ukrajine na svom je Facebook profilu danas objavilo fotografiju kamiona koji je, kako navode, pun municije. Tvrde da streljivo pripada Rusima kojima će metke vratiti "na način koji se njima neće svidjeti". 

- Ostavili su cijeli kamion pun streljiva za razne vrste malog oružja. Nažalost, Rusi su pobjegli s mjesta događaja i naši dečki im se nisu mogli zahvaliti na takvom daru - naveli su te kazali kako je municija predana Oružanima snagama Ukrajine. 

- Vratit ćemo metke, ali na način koji se njima neće svidjeti - dodaju govoreći o Rusima. 

Podsjetimo, danas je 22. dan ruske invazije Ukrajine. Ukrajina se nada da će evakuirati civile kroz devet humanitarnih koridora iz gradova među kojima je i Mariupolj.

Ukrajinska hitna služba objavila je u četvrtak i da je najmanje jedna osoba poginula, a tri su ranjene kad su na stambenu zgradu u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu pali ostaci srušenog projektila. Ukrajinske hitne službe objavile su također da je u noći na četvrtak ruska raketa pogodila školu u Merefi, gradu u regiji Harkiva na jugozapadu. Zgrada je djelomično uništena, a vatrogasci gase požar.

Ruske snage na svim su frontovima, na kopnu, moru i u zraku, posljednjih dana ostvarile minimalan napredak u svojoj invaziji, procjena je britanske vojne obavještajne službe u izvješću u četvrtak.

Spasioci koji pretražuju ruševine kazališta u opkoljenom ukrajinskom gradu Mariupolju kažu da vjeruju da ima preživjelih nakon napada koji se dogodio u srijedu navečer. Ukrajinske vlasti pokušavaju pronaći stotine civila koji su se sklonili u kazalište nakon što su slike pokazale da se cijeli dio trokatnice srušio nakon napada.

Tijek događaja u Ukrajini pratite OVDJE

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:26 17.03.2022.

Putinova vojska u rasulu.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:06 17.03.2022.

Gdje su oni što su tvrdili da će Rusija Ukrajinu pobijediti za tjedan, maksimalno dva?

BR
brojevi
18:40 17.03.2022.

Slava Ukrajini! Ovim podkapacitiranim slabičima, fanovima plastificiranog agenta , želim da osjete sva stradanja ukrajinskog naroda na svojoj lešinarskoj koži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije