Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sam tijekom summita

VIDEO Bizarna scena s Vučićem u Kini, u Srbiji ga ismijavaju: 'Jedino ovaj naš luta sam hodnicima'

Aleksandar Vučić
Foto: Screenshot/X
1/4
20.10.2023.
u 08:37

Slična se situacija dogodila u siječnju kada je Vučić prisustvovao panelu o zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić snimljen je kako sam šeta hodnicima zgrade u Pekingu, tijekom summita "Pojas i put". Srbijanski mediji pišu kako se povremeno pojavljuju takve snimke koje prikazuju kako je Vučić sam ili izdvojen na važnim događajima. 

Vučić je na najnovijoj snimci hodao sam, a jedna ga je gospođa, sudeći prema prijevodu snimke objavljene na društvenim mrežama, priupitala želi li čaj. On joj se zahvalio te odbio, navodi Nova.rs.

"Ide u Peking na summit, svatko normalan razgovarao bi s drugim liderima, jedino ovaj naš luta sam hodnicima", napisao je jedan korisnik platforme X.

Slična se situacija dogodila u siječnju kada je Vučić prisustvovao panelu o zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu. On je tada, naime, sjedio sam, izdvojen od ostalih čelnika. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Srpkinja skinula štiklu usred presice i postala hit: 'Gdje bih ja ovo popravila?'

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
09:13 20.10.2023.

Navigacija mu ne radi

DU
Deleted user
09:48 20.10.2023.

Loše poznavanje engleskog jezika,slabo obrazovanje i kronična ljubomora te kompleksi jednostavno izoliraju takvog čovjeka.

TM
trade_mark
08:53 20.10.2023.

izgubljen, luta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije